Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dealera Ericha popravili jeho šéfové-dvojčata: Rozstříleli ho samopalem a zabetonovali v lese

Autor: dce - 
6. listopadu 2017
19:01

Teprve čtyřiadvacet bylo Erichovi O., oběti brutální vraždy, která se odehrála na Slovensku, ačkoli dohru měla letos v Česku. Erichovi vrazi – dvojčata David a Dominik K. (26) totiž tělo převezli za hranice a zabetonovali ho v lese na Valašsku. Policie nyní přiblížila ohavné detaily brutální popravy.

Téměř roční spolupráce české Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ) se slovenskými kriminalisty se vyplatila. Letos v červenci čeští kriminalisté našli ve špatně přístupném terénu na Valašsku hrob s mrtvolou, která byla zčásti zabetonovaná.

Policie před několika dny potvrdila, že pitva prokázala identitu mrtvoly – jedná se o Slováka Ericha O. (†24), jehož podle všeho zavraždili dva šéfové-dvojčata organizované skupiny prodejců drog. Ti už sedí několik týdnů ve vazbě, ovšem původně kvůli jinému obvinění.

O dva roky starší David a Dominik si měli na Ericha počkat před prací. „Okolo třinácté hodiny odešel z práce. Pokud vím, čekala na něj trojice v kuklách nebo kapucích. Od té doby o něm nic nevíme,“ oznámila TV Markíza anonymní svědkyně.

„Vylákali ho na parkoviště pro účely aplikace omamné, psychotropní látky,“ uvedl podle serveru HNonline.sk ředitel slovenské Národní kriminální agentury Peter Hraško. Omámeného Ericha naložili do auta a odvezli na Ilavu, kde ho jeden z bratrů zabil. Údajně ho zezadu střelil do hlavy a zad samopalem.

Tělo pak převezli za hranice a zakopali ho u obce Študlov. „Měli vykopat více než jeden metr hlubokou jámu, do které tělo ukryli, částečně zabetonovali, zahrnuli zeminou a zamaskovali,“ popsal Jaroslav Ibehej, mluvčí NCOZ. „Vzhledem k tomu, že osoba byla ještě zalita betonem, bylo použití psa velmi náročné,“ doplnil za slovenské kriminalisty Hraško.

Co bylo motivem, zatím není přesně jasné, vypadá to ale, že své vrahy vyprovokoval siláckými řečmi. „Že se postará o to, aby je buď nahradil, nebo aby skončili. To znamená, aby tito bratři, David a Dominik, nebyli dominantními členy této skupiny,“ uvedl Hraško.

prycsnima ( 6. listopadu 2017 20:07 )

Dealer zabil dealera,to by snad ani nemělo být trestný? Tihle kryplové můžou vychcípat klidně všichni !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání