Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Lauře hrozí v Egyptě poprava kvůli muži, který má mnoho dalších žen. Vezla mu prášky proti bolesti

Autor: shp - 
5. listopadu 2017
16:56

Mluvila o něm jako o svém manželovi, ale ve skutečnosti se legálně nikdy nevzali. Britská turistka Laura Plummer (33) skončila kvůli svému muži Omaru Caboovi (33) ve vězení a hrozí jí trest smrti. Do jeho rodného Egypta mu totiž přivezla léky proti bolesti, které jsou v zemi zakázané. On má přitom spoustu dalších žen.

Britská turistka o Omarovi mluvila jako o svém manželovi. Legálně jím však není. Muslimský Egypťan totiž již v zemi manželku má. A k tomu několik dalších přítelkyň a milenek, které střídá jako ponožky.

„Laura není tajemstvím. Poznala již Omarovu rodinu a děti. On má ale muslimskou manželku, potvrdila Mirroru sestra zatčené Jayne Synclair (40). Podle ní Laura pouze podepsala dokument, který ji umožňuje s muslimem v zemi být.

Teď žena skončila kvůli Omarovi ve vězení. Z Velké Británie mu totiž přivezla léky proti bolesti. Její milý má totiž vážné problémy se zády. Obětavá Laura mu chtěla pomoci, ale sama na to krutě doplatila. Skončila v cele s 25 dalšími ženami.

Nyní jí hrozí za pašování v zemi nelegálních léků na předpis 25 let ve vězení nebo dokonce poprava. Matka zatčené již dceru navštívila ve vězení a následně se zhroutila. Prý má Laura na sobě dokonce stejné oblečení, ve kterém přiletěla.

V Egyptě podle soudu vraždil i Čech Petr Kramný. Co řekla jeho obhájkyně na rozsudek?

skarlettka ( 3. února 2018 19:14 )

chudera malá. To jí nevadilo ,že má tolik dalších žen a ještě mu vezla další prášky? To at si vypráví někomu jinému. Ve velkém množství. Tramadol je opiát a vůbec se nedivím, že ji zavřeli. Chtěla se zapojit do výroby a obchodu a nevyšlo to.No jo, blbost se nevyplácí a vychytralost taky ne.

oliiiii3 ( 6. listopadu 2017 12:27 )

Ta je teda hloupá, že se na něj nevyprdla, má tam další ženy tak proč nedostal léky od některé z nich. kvůli němu příjde o krk.

prycsnima ( 5. listopadu 2017 21:24 )

 Tak teď bude mít vobřezaný ptáky dozorců na doživotí,ale voni se jí ty malý zdegenerovaný pahejly co maj mezi nohama líběj.

montevideo ( 5. listopadu 2017 20:59 )

Tramadol úplně běžně předepisovaným lékem není.

buban ( 5. listopadu 2017 20:37 )

Že jsou takové kravky v GB mně až tak mysl netrhá-horší je,že jsou kravky tohoto typu i v ČR.Pro exotického nabíječe udělají cokoliv-a pak brečí,či požadují vysvobození z jimi zaviněné situace na jejich domovském státu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání