Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šílená matka uškrtila syna o Halloweenu: Chtěla ho tak „ochránit“

Autor: lm - 
3. listopadu 2017
19:35

Teprve devítiletý chlapeček zemřel rukou své vlastní šílené matky. Amber James (47) svého syna uškrtila o Halloweenu, aby ho „ochránila před lidmi, kteří je pronásledovali“. Policisté u ní při zatčení našli svěcenou vodu a česnek.

K tragédii došlo v městečku Seabeck v americkém státě Washington. Otec našel svého devítiletého syna Ryana bez známek života a zavolal záchranku. Lékaři už mu nemohli pomoci, chlapec byl mrtvý. Podle drobných zranění na krku se snažil své matce bránit, proti šílené ženě ale neměl šanci.

Když policisté jeho matku zatýkali, našli u ní lahev svěcené vody a česnek. K činu se doznala a vyšetřovatelům řekla, že „syna musela zachránit před lidmi, kteří po nich šli a že ho chtěla jen ochránit“. Před činem se dle svých slov koukala na konspirační videa na YouTube. O svém synovi řekla, že to „byl ten nejlepší chlapec na celém světě“.

Amber James byla obviněna z vraždy, vyšetřovatelé si ale nechali také zpracovat psychiatrický posudek. Podle policie u ní v minulosti nebyly známy žádné psychické potíže.

Video: Mladou ženu poslal soud do vazby, po porodu bodla dcerku do krku a mlátila paličkou na maso, dítě zemřelo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání