Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Podnikatele ubodali na golfovém hřišti: Vraždu u Kolína zachytily kamery?!

Autor: ljš, ps - 
31. října 2017
15:35

Hodný člověk a velký sportovec, kterého měl každý rád. Tak o Antonínu B., spolumajiteli golfového klubu Molitorov u Kouřimi, mluví všichni, kteří ho znali. Přesto se sympatický podnikatel stal obětí brutální vraždy.

Kriminalisté prošetřují vraždu prezidenta golfového klubu od neděle. Jeho tělo bylo podle televize Prima nalezeno na parkovišti mezi dvěma auty a koroner po jeho ohledání nařídil soudní pitvu. „Ta potvrdila, že šlo o násilnou smrt. Případ dál prověřujeme,“ uvedl policejní mluvčí Zdeněk Chalupa. Spekuluje se o tom, že Antonína B. někdo ubodal. Měl prý také pohmožděniny na rukou a v obličeji.

Podle serveru Golf Extra aktuálně policisté prověřují kamerové záznamy, na nichž by mohl být čin nebo příchod pachatele zaznamenán. Kamera je totiž umístěna přímo nad vchodem do hlavní budovy, před níž k vraždě došlo.

Nikdo si ale nedokáže vysvětlit, co mohlo být motivem činu. „Byl to bezva chlap, pořád vysmátej. Nedovedu si to vysvětlit, každý ho tu měl rád,“ řekl serveru kamarád zavražděného Petr Novák. 

Na webových stránkách klubu www.golfmolitorov.cz je oznámení, že je hřiště kvůli náhlému úmrtí prezidenta dočasně uzavřené a všechny plánované turnaje jsou zrušené. V blízké době by se pak měli zbylí dva majitelé sejít s manželkou a synem Antonína B., kteří po něm zůstali.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání