Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Policisté u Masaryčky srazili krásnou Míšu: Rodina i policie hledá svědky nehody

1. listopadu 2017
05:12

Co přesně se stalo před Masarykovým nádražím v Praze v noci na neděli, není jasné. Policisté zde srazili teprve 21letou dívenku, která skončila ve velmi vážném stavu v nemocnici. Celou věc vyšetřuje Generální inspekce bezpečnostních sborů a hledá svědky nehody. Stejně jako rodina a přátelé krásné Míši.

Byly dvě hodiny v neděli ráno, když před Masarykovým nádražím v Praze došlo k otřesné nehodě. „Protože pršelo, šel jsem se schovat pod střechu. Na zastávce jsem viděl jít mladou holku. Pak přijel autobus, za ním jsem slyšel rychlejedoucí auto a za chvilku jsem viděl tu holku, jak letěla a spadla na zem. Z auta vyběhli policisté a začali jí pomáhat,“ popsal serveru iDnes.cz svědek nehody.

Sraženou dívkou je podle našich informací teprve jednadvacetiletá Míša z Prahy. "Miluju svoje dítě a věřím, že se uzdraví....včera srážka s policejním vozem," napsala její maminka Monika na Facebook.

"Dívka ročník 1996 utrpěla vážná poranění hlavně na hlavě. Záchranáři ji ošetřili, napojili na umělou plicní ventilaci a převezli do motolské nemocnice,“ uvedla pro Blesk.cz tisková mluvčí pražské záchranky Jana Poštová. Míša má natolik vážná poranění, že k ní lékaři pouští pouze její rodinu.

"Prosím všechny, co znají Míšu, aby se ji za současných okolností nezkoušeli navštívit. Lékaři k ní nikoho kromě rodiny nepustí. Držte jí palečky, ať to zvládne," uvedl Moničin partner.

"Míšin stav je velmi vážný a lékaři si v jejím zájmu nepřejí návštěvy přátel....všem se omlouvám.....až na tom bude lépe, ráda vás uvidí," dodala její maminka.

Rodina i Míšini přátelé nyní přes sociální sítě shání svědky otřesné události. "Hledáme svědky nehody ze 29. 10. okolo 2. hodiny v noci, kdy policejní auto srazilo u Masarykova nádraží dceru mé přítelkyně. Chceme se dovědět pravdu, než to policie zamete pod koberec," napsal Ondřej.

Svědky ovšem shání i GIBS, který celou událost vyšetřuje. "V neděli dne 29. října 2017 ve 2:10 hodin došlo k závažné dopravní nehodě v Praze 1, ulici Havlíčkova. Řidič služebního vozidla značky Škoda Octavia v barevném provedení Policie České republiky se střetl s chodkyní v prostoru tramvajové zastávky Masarykovo nádraží. Žena utrpěla při střetu závažná zranění. Nehodu prověřuje Generální inspekce bezpečnostních sborů a žádá o informace a pomoc občany. Žádáme svědky této dopravní nehody, kteří mohou přispět k jejímu objasnění, aby podali informace na telefonní linku operačního střediska Generální inspekce bezpečnostních sborů na číslo 974 839 734," stojí na webu GIBSu.

Miseba ( 1. listopadu 2017 23:01 )

Nemohla

majojo ( 1. listopadu 2017 12:17 )

U krávy krása nerohoduje, tam se hledí na to, jestli je jalová nebo dobrá dojnice.

majojo ( 1. listopadu 2017 12:15 )

V Blesku je každá holčina krásná - když ji přejede auto nebo zamorduje Kramnej.

milan59 ( 1. listopadu 2017 12:07 )

To už si.

milan59 ( 1. listopadu 2017 12:05 )

To nedala ona ale její přítel,aby se zjistila pravda.Tady bohužel najde jen kydy tak to hodil na fejs kde to nebudou lidi tak debilně komentovat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání