Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

U Kouřimi našli mrtvolu: Majitele golfového hřiště prý ubodali!

Autor: aba - 
30. října 2017
21:37

V pondělí ráno zažili návštěvníci golfového hřiště nedaleko Kouřimi šok. Na parkovišti před klubem našli mrtvolu muže, nejspíše majitele celého golfového areálu.

Jak uvedla TV Prima, tělo muže bylo nalezeno v pondělí dopoledne na parkovišti. Už mu ale bohužel nemohli nijak pomoci, a tak na místo přijel pouze koroner ohledat tělo.

„Středočeští kriminalisté prověřují všechny okolnosti úmrtí, ke kterému došlo včerejšího dne. K objasnění nevyjasněných okolností byla nařízena soudní pitva,“ vyjádřil se k případu mluvčí policie Středočeského kraje Zdeněk Chalupa.

Policie sice odmítá prozradit detaily, ale podle majitele firmy, která sídlí vedle areálu golfu, se mělo jednat o vraždu. „Já tam včera odpoledne přijel. Byl tam plnej dvůr policejních aut, včetně psovoda. Z kuloárů se ke mně doneslo, že ho někde pobodali tam,“ tvrdí Miroslav Brejcha.

Muž měl mít podle informací pohmožděné ruce a obličej. Zdali ale šlo o sebeobranu, nebo vyřizování účtů, zatím není jasné. Podle místních byl však majitel sportovního areálu tělem i duší sportovec a hodný člověk, a tak si neumějí vysvětlit, kdo by mu mohl chtít ublížit.

 

zelvik22 ( 31. října 2017 07:14 )

Jedná se o Kouřim a ne Kuřim. To je tedy novinářská úrověň... Nevědět že existuje Kouřim u Prahy a Kuřim u Brna to jsou hodně slabé všeobecné znalosti. A to předokládám, že novinář bydlí v Praze když dělá v Blesku

Deneček ( 31. října 2017 05:12 )

Vraždy zvítězili nad láskou a nenávistí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání