Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Neuvěřitelná nehoda na Ašsku: Řidič na silnici srazil buvola

Autor: dce - 
30. října 2017
12:13

Skutečně kuriózní nehoda se stala v neděli na Ašsku. Řidič osobního vozu se zde srazil s hospodářským zvířetem – ale ne s kdejakým! Šlo o buvola, který prchl z nedaleké farmy.

Pořádně překvapený musel být dvaatřicetiletý řidič, který jel v neděli večer z Hazlova na Aš. Do jízdní dráhy mu totiž náhle zleva vběhl buvol! „Muž již na vzniklou situaci nestihl reagovat a došlo ke střetu buvola s přední částí vozidla,“ uvedl policejní mluvčí Daniel Dvořák.

Řidič při nehodě utrpěl zranění a skončil v nemocnici. Policie na místě vyloučila alkohol dechovou zkouškou. Policisté zjistili majitele zvířete, které pochází z nedaleké farmy. Vyrozuměli zaměstnance farmy, kteří na místě z důvodu poranění buvola zajistili odborné usmrcení zvířete,“ informoval Dvořák.

Právě majitel zvířete je podezřelý ze zavinění nehody. Škoda, která při nehodě vznikla, byla předem odhadnuta na 200 000 korun.

krutonek ( 31. října 2017 08:42 )

Když nevíte o řidiči nic tak ho prosim nezařazujte mezi nezodpovědné řidiče ..kdyby mnoha lidí řídila jako tenhle tak by byla polovina nehodovosti.Kdyby jel rychle jak tady mnoha blepta tak by tu zřejmě nebyl tak nesuďte dokud neznáte

agfor ( 30. října 2017 18:26 )

Zase jeden chudák doplatil na to, že lidi jezdí jako blázni. Jestipak by taky utratili cikána ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání