Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Na zápase v boxu zavraždili diváka: Obětí byl teprve 19letý mladík!

Autor: bop - 
29. října 2017
12:35

Reagan (†19) se chtěl jen podívat na zápas v boxu, domů už se ale nikdy nevrátil. Mezi diváky vypukly osudný večer nepokoje plné násilností, během nichž ho neznámý muž zasáhl nožem do krku. Tajemného vraha by mohlo pomoci vystopovat tohle děsivé video.

Mladičký Angličan Reagan Asbury (†19) byl 14. října zavražděn během zápasu v boxu, na který se přišel podívat. Pro jeho blízké je tragická událost naprosto nepochopitelná. „Co se to děje s tímhle světem, když už člověk nemůže ani strávit zábavný večer venku?“ svěřila se Reaganova sestřenice Kaylee britskému titulu The Daily Mail.

Během zápasu organizovaném společností Black Country Boxing (BCB) propukly nepokoje. Násilí mělo odstartovat v průběhu zápasu mezi Lukem Paddockem a Myronem Millsem. Přesná příčina není známá. Podle organizátorů akce se ochranka pokoušela nejagresivnější výtržníky dostat ven. Paradoxně právě před budovou však mělo dojít k fatálnímu zranění mladého chlapce. Zranění měly utržit i další osoby.

V minulosti už byli kvůli případu zatčeni dva muži, oba dva však nakonec policie propustila. Podle aktuálních informací detektivního inspektora Justina Spannera byl za bodné zranění zodpovědný černý muž s afro účesem v bílém tričku. Na internet se dostalo video, které má vraha zachycovat.

„Jaký to krutý, krutý svět, ve kterém žijeme. Zvláště pro naše děti. Jsme všichni tak prázdní,“ vyjádřili se zdrcení chlapcovi rodiče. Společnost BCB vydala prohlášení, ve kterém vysílá své myšlenky k pozůstalým a k obětem. S policií hodlá spolupracovat. Také uvádí, že všichni příchozí byli při vstupu prohlédnuti bezpečnostní kontrolou a že se nápoje na akci prodávaly podle předpisů v plastových kelímcích.

VIDEO: Podle vyšetřovatele je vrahem muž černé pleti v bílém tričku.

Video  Podle vyšetřovatele je vrahem muž černé pleti v bílém tričku.  - Youtube / Vitaly Shunin
Video se připravuje ...

bizon_pepa ( 30. října 2017 10:39 )

Skoda, ze ho nevaroval uz nazev organizace " Black country..."

akko ( 29. října 2017 15:13 )

Na tam videu je videt uplny h...o...Toho urcite najdou...

pjotri ( 29. října 2017 14:27 )

at koukam, jak koukam, nic nevidim..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání