Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Závěry z pitvy Magdy Z. (†27): Z okna vyskočila sama, v těle měla ale velmi silné léky

Autor: bop - 
29. října 2017
17:09

V případu záhadného úmrtí polské ženy Magdaleny Z. (†27) se objevily nové informace. Biologický materiál z těla naznačuje, že Magda nebyla obětí násilí. Prokázal ale vysoké dávky léků v jejím těle v době, kdy vyskočila z okna egyptské nemocnice. 

Magdino tělo bylo zkoumáno během dvou pitev. Jedna byla provedena přímo v Egyptě, druhá v její domovině, Polsku. Při ohledání těla došli znalci k závěru, že nenese známky násilí, pouze zranění typická pro pád z výšky. Z okna tedy s nejvyšší pravděpodobností vyskočila žena sama. V žilách však měla vysoké dávky antipsychitik, která se používají například k léčbě schizofrenie či různých psychóz.

Případ Magdy fascinuje mnohé lidi svou podivností. Dívka si půjčila od matky peníze, aby překvapila svého přítele zájezdem do Egypta. Ten měl ale propadlý pas a nemohl tak ve stanoveném termínu odjet. Magda nakonec odjela sama. Až sem nic nenaznačuje, co se na dovolené mělo odehrát.

Blízcí přátelé polské ženy shodně uvádějí, že na tom nebyla se svým psychickým stavem nejlépe. Samota v cizí zemi jí potom vůbec neprospěla. Ostatní členové zájezdu ji popisovali jako podivínku, která se často chovala nenormálně. S ostatními se prý téměř vůbec nebavila, navzdory jejich pokusům o navázání kontaktu. Působila prý jako v jiném světě, například prý jen tak sama tančila po pláži. 

Příteli prý Magda po telefonu slibovala, že se brzy vrátí domů. V hotelu se prý necítila dobře. Už pár dní po příjezdu ji však hotelová služba nalezla na pokoji v bezvědomí. Magda byla převezena do místní nemocnice, po probuzení tam ale začala neskutečně vyvádět.

Pokoušela se odtamtud utéct, personál ji ale vzhledem k jejímu stavu odmítl nechat. Kvůli agresivitě ji prý museli připoutat na lůžko. Později dívka přímo před zraky sestry vyskočila z okna ve druhém patře nemocnice. Způsobila si vážná zranění, kterým podlehla. 

VIDEO: Běsnění Magdy v nemocnici zachytily kamery. Dívka chtěla utéct, zaměstnanci nemocnice ji však kvůli jejímu zdravotnímu stavu nenechali. 

elopapx ( 29. října 2017 21:57 )

Takže... v dnešním světě plném závisti,falše a intrik se nikdo trochu při smyslech s nikým moc nevybavuje. Nikdy nevíte , kdo Vám rád vrazí kudlu do zad,byť se před pár vteřinami na Vás líbezně usmíval. Holka nebyla divná,ale naopak! Taková krásná mladá holka..Nevěřím,že trpěla depresemi.Nevěřím.Jo,jasně ,už se nemůže bránit..Hajzlové mohou čumákem vesele kvrnkat co zrovna je napadne. A za další: kdo může nutit druhého k hospitalizaci proti jeho vůli ????!!!Byla snad zbavena svéprávnosti ? Jistěže ne.Tedy omezování osobní svobody jak z učebnice... !!!

jany ( 29. října 2017 19:42 )

fetky se naperou drogama a pilulema pak maji depresi

kristinn ( 29. října 2017 17:46 )

čím to asi je, že v dnešnej dobe toľkí ľudia trpia depresiaami? Tisíce ľudí bez úsmevu, zadumaných,nešťastných. Keď si pozriem staré dokumentárne filmy, z ľudí srší radosť, úsmevov na rozdávanie. Ľudia akoby žiarili. A dnešný svet? Zachmúrené tváre, množstvo nešťastných ľudí. V minulosti aj keď ľudia nemali na Egypt, zabavili sa doma a boli veselí. Život sa premenil na honbu za peniazmi a vytratilo sa také normálne ľudské šťastie...Škoda

jany ( 29. října 2017 17:34 )

tady za to fakt arabasi nemohli, ta fiflena byla magor

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání