Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Účetní s HIV lovil ženy na sítích: Přes 30 schválně nakazil! Jedna porodila nemocné dítě

Autor: ČTK - 
28. října 2017
08:35

Soud v Římě v pátek odsoudil 33letého Itala ke 24 rokům za mřížemi za to, že během méně než deseti let nakazil virem HIV více než 30 žen. Valentino Talluto měl s ženami nechráněný pohlavní styk, přestože věděl, že je HIV pozitivní, a podle soudu většině z nich způsobil "závažnou újmu", napsaly italské zpravodajské servery. Porota se o výši trestu radila 11 hodin.

Obžaloba pro Talluta požadovala doživotní trest, protože muž prý nad svými činy nikdy neprojevil lítost. Obhájci se naopak snažili jeho odpovědnost zlehčit a jeho chování připisovali jistému druhu "povrchnosti". Verdikt si přišly vyslechnout i mnohé oběti mladého účetního, který je podle agentury Reuters sváděl na sociálních sítích. V jistých obdobích udržoval až šest vztahů najednou, napsala agentura AFP.

 

Talluto byl zatčen v listopadu 2015 po desetiměsíčním vyšetřování vedeném státním zastupitelstvem na popud mladé ženy, která se s Tallutem seznámila na internetu. Po zveřejnění závěrů se začaly ozývat další oběti. Tři ženy, které Talluto potenciálně smrtícím virem nakazil, nemoc přenesly na své další partnery a web deníku Corriere della Sera uvádí, že v důsledku Tallutových činů se virem HIV nakazilo 57 osob, včetně osmiměsíčního dítěte jedné z žen.

Ani po pátečním rozsudku nejsou důvody chování Talluta, který vyrůstal bez rodičů, příliš jasné. Virem HIV se nakazil v roce 2006. U soudu řekl, že jej mrzí, co se stalo. Prý si neuvědomoval důsledky svých činů. Obžaloba proti němu vznesla obvinění z rozpoutání "epidemie", to však porota neuznala.

VIDEO: Tahle Američanka také zjistila, že ji přítel nakazil virem HIV. Pomstila se mu celkem brutálně.

Video  Brutální pomsta za smrtící virus  - Youtube
Video se připravuje ...

Syndrom_of_Down ( 30. října 2017 11:28 )

tak si dal triginta kill

agfor ( 28. října 2017 12:42 )

A co má být ? Cikáni z Brna úmyslně nakazili cikány z Ústí nad Labem žloutenkou a nic se neděje.

sores ( 28. října 2017 11:44 )

Žena s IQ by bez ochrany nesouložila s chlapem ani omylem !!!! To dělají jen jednoduché a primitivní,tak holt budou nakažené,jejich volba.Je to jediná nemoc na světě které se dá předejít pokud se myslí mozkem a ne pohlavím!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání