Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lidský hyenismus: Nemocného pejska někdo vyhodil v igelitové tašce z auta!

Nebohého pejska někdo v Kolíně vyhodil z vozu.
Fenka spadla do 22 metrů hluboké studny, od smrti ji dělily pouhé minuty  (Autor: MP Kolín)
Autor: rc - 
26. října 2017
14:27

Zanedbaného a nemocného pejska někdo v Kolíně vyhodil v igelitové tašce z auta a nechal ho svému osudu. Naštěstí to viděly dvě ženy, které kontaktovaly policii. Strážci zákona pejska donesli do městského útulku, v němž se nebohý pes začal zotavovat.

„Ženy uvedly, že v prostoru ulice Pod Hroby viděly, jak někdo vyhodil z vozu Škoda Octavia modré barvy, igelitovou tašku, ve které se nachází poraněný pes,“ řekla Blesku Helena Honkiszová, tisková mluvčí Městské policie Kolín. Na místo okamžitě vyrazila hlídka, která tam našla zanedbaného poraněného jezevčíka.

Na psovi byly vidět dlouhodobé zdravotní problémy se zadními běhy, včetně atrofie pohybového aparátu v zadní části těla, dále větší množství odřenin zadních běhů. Strážníci poraněného a zanedbaného psa převzali a převezli do městského útulku Kolín,“uvedla Honkiszová a dodala, že pejskovi je kolem šesti let.

„Pejsek, kterému v útulku dali jméno Evžen, měl i velmi zanedbaný výživový stav. O tom, jak proběhne u psa léčba, záleží na výsledcích odborného veterinárního vyšetření,“ dodala mluvčí.

VIDEO: Fenka spadla do 22 metrů hluboké studny, od smrti ji dělily pouhé minuty:

Omasta ( 28. října 2017 15:51 )

Nějací lidi neměli na uspání psa. a styděli se to přiznat. A strážníci místo, aby psa usmrtili, dali ho na krk útulku, který je rád, protože čerpá dotace na výživu a ošetření psů.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání