Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Z čeho žije omilostněný vězeň Jiří Kajínek (56)? Točí dokument o svém životě!

Autor: kon - 
26. října 2017
20:07

Omilostněný doživotní vězeň Jiří Kajínek (56) dlouho tajil, co dělá celé dny po propuštění z kriminálu, Blesk ale vypátral podrobnosti. Točil, a pravděpodobně ještě stále točí, dokument o svém životě! Jeho producentem je Petr Jákl (44).

Fotografové Blesku zastihli Kajínka před sídlem televize Prima v Praze na Palmovce. „Hodně pracuji, ale nesmím o tom mluvit,“ zopakoval několikrát Kajínek. Natáčení dokumentu ale potvrdila mluvčí televize. „Je to tak, Jiří Kajínek se objeví v dokumentu, který budeme vysílat od 12. listopadu,“ řekla Jana Mrákotová.

Částečně má jít o hraný dokument, převážně to však bude osobní zpověď Kajínka, který si odseděl 23 let ve vězení za dvojnásobnou vraždu a kvůli pochybnostem o rozsudku mu letos v květnu udělil prezident Miloš Zeman (73) milost. V dokumentu se mají objevit i nikdy nepoužité záběry, nezveřejněné fotografie a také informace, které Kajínek ještě nikomu nesdělil.

VIDEO: Omilostněný vrah Kajínek měl bouračku: Co se stalo a jak se k němu chovala policie?

Video  Omilostněný vrah Kajínek měl bouračku: Co se stalo a jak se k němu chovala policie?  - Tomáš Koníček, Aleš Brunclík
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání