Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Polonahá se vykláněla z auta, zabila se o značku: Syna Natalie zachránil ze sirotčince Putinův admirál

Autor: ak - 
26. října 2017
16:42

Když se polonahá Natalia (†35) vykláněla za jízdy z okýnka a dráždivými gesty pózovala ve videu, které obletělo svět, zdálo se to jako náramná legrace. Jen do chvíle, než zavadila o překážku. Ruska na následky zranění zemřela a její syn byl umístěn do sirotčince. Nyní má tragický příběh přece jenom dobrý konec. 

Natalia Borodina byla na dovolené se svou kamarádkou Ivannou Boiarchuk (32). Za jízdy je napadl šílený nápad. Natalia oděná jen do titěrných kalhotek se vyklonila z okýnka a Ivanna ji u toho točila. Chtěly mít lechtivou vzpomínku na exotickou dovolenou. Skončilo to ale tragédií. Natalia zemřela v nemocnici na následky poranění hlavy, které si způsobila, když zavadila o značku u silnice.

Její 11letý syn Emark by po smrti matky umístěn do péče úřadů. Strach, že by dítě skončilo v ruském sirotčinci, naštěstí zburcoval jeho otce, vysokoškolského pedagoga Alexandera Palaguškina. Okamžitě začal dělat vše pro to, aby ho získal do své péče. Využil k tomu konexe svého vlivného otce, admirála Putinova námořnictva Borise. 

Vyplatilo se. Alexander, který s Natálií už delší dobu nežil, si Emarka odvezl k sobě domů do Novosibirsku, tisíc kilometrů od jeho původního bydliště, kde s matkou žil. Stalo se tak jen den poté, co byla Natalia pohřbena ve městě Zlatoust v Čeljabinské oblasti. 

VIDEO: Nahá žena se zabije nárazem


kajineknahrad ( 27. října 2017 08:20 )

Nemáš co kouřit?

blankaflexi ( 26. října 2017 19:07 )

Toto nechutné prase bylo správně potrestáno. Těch polonahých k u r e v je všude jak naděláno.Zacpávají se s nimi prázdná místa v bulváru. Ukažte nám taky jednou chlapy !!! Kdo se má na ty přemnožené feny dívat? Tisíce ,,modelek,,loví jako o závod a každý starý fotr který má prachy je dobrý!! Už aby tady byli ti hezcí tmaví chlapci z východu!!

Damielka ( 26. října 2017 16:54 )

 Ty musely být ale zlité. Chudák 11ti letý syn...😢

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání