Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Po Jiřím (76) policie pátrá už čtyři roky: Vražda? Zmizelo i jeho auto

Po Jiřím (76) policie pátrá už čtyři roky: Stal se obětí trestného činu?
Po Jiřím (76) policie pátrá už čtyři roky: Stal se obětí trestného činu?  (Autor: Policie ČR)
Autor: dce - 
24. října 2017
10:39

Skutečně záhadný případ vyšetřuje již několik let kriminálka v Ústeckém kraji. Jiří Poc jel zrovna z obchodní schůzky, domů ale už nikdy nedojel. Zmizel i se svým autem. Policie se domnívá, že se mohl stát obětí trestného činu.

Jiří Poc se druhého dubna 2013 vydal se svým vozem na Litoměřicko do obce Radovesice, kde měl od místního koupit nakladač. Po pár hodinách se vydal domů směr Chomutov, tam ale nedojel. Co se s ním po cestě stalo, policie ani Jiřího rodina dodnes neví.

Mobil měl od počátku vypnutý, své rodině se neozval. Neozval se ani žádný svědek, který by Jiřího zahlédl.

„Muž se pohyboval v osobním vozidle Opel Astra Caravan v provedení kombi, v barvě zelené metalízy a registrační značky 3U0 2615. Vůz se nám do současné doby nepodařilo nalézt. Markantem u vozidla je, že má celý pravý přední blatník v černé barvě,“ uvedla podle serveru TísňováLinka.cz krajská policejní mluvčí Alena Bartošová.

Existuje vážné podezření, že se Jiří stal obětí trestného činu. Je ale zvláštní, že se po celou dobu vyšetřování nikde neobjevil ani vůz pohřešovaného.

Po Jiřím (76) policie pátrá už čtyři roky: Stal se obětí trestného činu? Po Jiřím (76) policie pátrá už čtyři roky: Stal se obětí trestného činu? | Policie ČR

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání