Středa 10. dubna 2024
Svátek slaví Darja, zítra Izabela
Oblačno, déšť 13°C

Maťko (12) viděl hořící mámu skočit z balkonu: Jsi pro mě vším, řekla mu předtím

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: rc - 
22. října 2017
11:48

Maťkovi z Banské Bystrice je teprve dvanáct let a život mu už připravil opravdu krušné chvíle. Chlapec viděl, jak se jeho máma pokusila spáchat sebevraždu tím nejhorším způsobem. Svého syna poslala pryč a zapálila byt. Syn byl pak svědkem toho, jak celá v plamenech vyskočila z balkonu.

„Říkal, že máma zapálila záclonu a všechno začalo hořet. Prý se s ním rozloučila slovy, že je jí vším a už ji nikdy neuvidí,“ řekl Pluska.sk očitý svědek. Zoufalá matka dvou dětí Lucie (38) posléze dvanáctiletého Maťka poslala z bytu ven a zapálila záclonu. „Najednou se objevila na balkoně. Celá hořela, no a pak skočila,“ popsala hororovou scénu sousedka.

Lucie, kterou k zoufalému činu dohnaly problémy s partnerem, skončila v nemocnici a o Maťka se starala jeho babička. Ovšem u ní chlapec nepobyl moc dlouho. Babička mu totiž nemohla poskytnout takovou péči, jakou dospívající chlapec potřeboval. Maťko tedy skončil v Domě sv. Alžběty, kde zůstal až do doby, kdy jeho mámu propustili z nemocnice. „Soud děti nedávno svěřil do péče matky,“ uvedla ředitelka Domu sv. Alžběty Ľubica Michalíková. „Jsou spolu a po více než roce opět začínají žít jako rodina. Mají bydlení, máma práci a důležité je, že jsou při ní,“ dodala.

Video: Film o eutanazii šokoval svět

stopar ( 1. listopadu 2017 20:32 )

 No ju maminky co zůstanou sami to nemají lehké. chlapa najdou většinou jen na sex,protoze kdo by se staral i o děti s jejich ex?

zapletalikovi ( 22. října 2017 16:59 )

Jasně, hrozně ty děti miluje, jsou pro ni vším a tak to nejlíp dokáže tím, že se zabije a opustí je, když ji nejvíc potřebují. Fakt matka roku. No tak ji nechal chlap a co?Toho si kdykoliv najde, ale děti jí nikdo nevrátí, ani ji dětem. Trubka, no...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání