Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Brutální vražda hvězdy Hlasu: Manžel zpěvačku zastřelil, pak zabil i sebe

Autor: ljš - 
20. října 2017
15:23

Měla před sebou zářnou budoucnost, talentovanou zpěvačku San Sreylai (†23) ale připravil o život její žárlivý manžel. Zastřelil ji v salónu krásy a pak obrátil zbraň proti sobě.

Třiapadesátiletý manžel hvězdy kambodžské verze známé hudební reality show Hlas zřejmě neunesl, že se s ním krásná San rozešla. Z kamerových záznamů, které má policie k dispozici, je zřejmé, že mezi dvojicí nejprve došlo k hádce.

San se se svým mužem Chey Rinem nejprve o něčem dohadovala. Když se otočila a chtěla odejít, vytáhl muž zbraň a doslova ji popravil. Pak pistoli otočil proti sobě. Svědci údajně slyšeli tři nebo čtyři výstřely.

Podle rodinných známých byl Rin velmi agresivní a svou ženu trápil. "Rozešli se, když se San přihlásila do Hlasu. Ten vztah byl horší a horší, protože on velmi žárlil," vysvětlila sestra zavražděné. Podle Sanina kamaráda Rin těžce nesl, že se jeho žena stává populární. "Obtěžoval ji i poté, co se rozešli," dodal.

Vraždu a sebevraždu manželského páru dál vyšetřuje policie. Dvěma malým dětem už to ale rodiče nevrátí.

karelka ( 16. prosince 2017 14:40 )

ženská emancipace je svinstvo.......

Desterz ( 15. prosince 2017 17:35 )

Otázka pro chytré hlavičky: jak se ten chlápek dokázal zastřelit, a pak položit pistoli mimo svůj dosah pod břicho zastřelené partnerky?

PremyslOtakar ( 21. října 2017 06:06 )

 Bystrozraky ty pyco co má Václav Havel společné s vraždou někde v Kambodżi....

kiwi65 ( 20. října 2017 21:44 )

 A toto by nás mělo obohatit????O co jako???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání