Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena (65) krutě týrala muže (69), se kterým žila: Mučila ho hlady, brala mu i důchod

Autor: bop - 
18. října 2017
21:17

Otřesný případ řeší policie na Sokolovsku. Na služebnu tam přišel zoufalý muž (69), který vylíčil, jak ho dlouhé měsíce týrala žena (65), u které bydlel. Muž musel spát na matraci na chodbě a plnit ženiny rozkazy. 

Muž se k tyrance nastěhoval, když mu slibovala, jak se u ní bude mít dobře. V té době neměl kam jinam jít. Hned po přistěhování však přišlo peklo. Muž musel ženě odevzdávat celý svůj důchod, dělat veškeré domácí práce a plnit rozkazy. Dokonce si kvůli ní měl vzít úvěr.

Nejprve spával na válendě v kuchyni, poté ho žena vystěhovala na chodbu, kde spal na matraci. Do ostatních místností v bytě přitom mohl jen se svolením své domácí. „Čím víc jsem dělal, tím víc jsem byl bit,“ popisuje týraný muž v reportáži televize Nova. Uvádí také, že mu několikrát vyhrožovala dokonce nožem. 

Za svou práci navíc nedostával týraný muž skoro žádné jídlo. Z původních 65 kilogramů prý zhubl na neuvěřitelných čtyřicet! Zesláblý muž byl tak zcela závislý na své trýznitelce. Uvádí, že za celou dobu života u ní ho obrala až o 70 tisíc korun.

Muž se nesměl hnout z bytu agresivní ženy. Jednou se mu však podařilo využít situace a když ho vyslala vynést koš se smetím, zahodil ho a běžel rovnou na policejní stanici, kde všechno vylíčil. Tyranka teď čelí obvinění z týrání, vydírání, úvěrového podvodu a podílnictví. 

Muž nakonec nalezl útočiště u své kamarádky. „Bylo mi ho líto,“ vypráví žena poté, co se dozvěděla, jak musel muž žít. „Teď bydlí u mě, má se dobře, najíst dostane,“ popisuje kamarádka současnou situaci. 

VIDEO: Přála jsem si umřít, říká Daria, kterou týral manžel. Odešla od něj a nyní pomáhá obětem domácího násilí.

jany ( 19. října 2017 00:35 )

 pana je mi lito,muzu nekam poslat trosku penez?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání