Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Otčím donutil Gabriela (†8) jíst vlastní zvratky a kočičí výkaly, než ho ubil k smrti, protože byl gay

Autor: shp - 
18. října 2017
22:30

Jeho matka si našla nového přítele, ze kterého se vyklubal nelítostný tyran. Malého Gabriela Fernandeze (†8) z kalifornského Palmdale to stálo život. Isauro Aguirre ho ubil k smrti, protože měl podezření, že je chlapeček homosexuál.

Isauro Aguirre brutálně bil svého nevlastního syna a mučil ho nepředstavitelným způsobem. Krutě ho škrtil, až chlapec přestal mluvit. Když se pozvracel, donutil ho otčím vlastní zvratky sníst.

To ale nebylo vše. Často ho pálil cigaretami a dokonce ho nutil jíst pravidelně kočičí výkaly. Násilí bylo tak brutální, že chlapec skončil v bezvědomí v nemocnici, kde po dvou dnech zemřel.

To poslední, co Gabriel viděl, byl muž, který nad ním stojí a bije ho k smrti,“ prohlásil u soudu žalobce Jon Hatami. Matka Pearl Fernandez vše sledovala a podporovala. Vlastní dítě nechránila.

Dokonce Gabriela nutila nosit do školy holčičí šaty, což otčíma ještě více přimělo myslet si, že je jeho nevlastní syn gay. Oběma tyranským rodičům hrozí výjimečné tresty. Soud stále pokračuje.

Podívejte se na reportáž o páru, který byl ve Velké Británii obviněn z ubití chlapečka:

Video  Český pár čelí v Británii obvinění ze zabití chlapečka  - tv JOJ
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání