Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kamarádka Natalie (†35), která zemřela polonahá, když vystrkovala z auta ňadra: Je nevinná

Autor: shp - 
17. října 2017
19:02

Celý svět obletělo hloupé video, na kterém vylézá za jízdy z auta polonahá Ruska Natalia Borisovna Borodina (†35) a ukazuje svá ňadra. Po chvilce jízdy narazila hlavou do lampy, která ji zabila. Záznam pořídila za jízdy v Dominikánské republice její kamarádka, kterou následně obvinili z jízdy pod vlivem alkoholu.

A to nebylo jediné. Na Ivannu Boirachuk (32) navíc padlo podezření, že svou kamarádku zabila. Vše totiž natáčela a nevěnovala dostatečnou pozornost vozovce před sebou.

Všechna obvinění Ivanny byla nakonec stažena. Nejsou totiž žádné důkazy, že by žena některý ze zločinů spáchala. Natalia však rozhodně opilá byla a doplatila na to.

Po nárazu do pouliční lampy skončila v bezvědomí a byla převezena do nemocnice. Tam se ji lékaři snažili zachránit, ale zranění hlavy byla příliš velká. Ruska jim podlehla.

Natalia má teprve jedenáctiletého syna, který dosud neví, že přišel o svou maminku. Dříve nebo později ale její hloupou smrt uvidí na videu a uvědomí si, co byla jeho matka bohužel zač.

sronin ( 26. října 2017 19:09 )

zajímavé je, že kozy jsou v článcích rozmazané, ale 3,14če a ču_**_ky ukazují v TV denně .... a nejen v TV

pjotri ( 18. října 2017 02:48 )

hnusny silikony https://www.liveleak.com/view?i=2c0_1507775239

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání