Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tragédie na výletní lodi: Holčička (†8) vypadla z balkonu, v nemocnici zemřela

Autor: lm - 
16. října 2017
18:34

Teprve osmiletá holčička zahynula na luxusní výletní lodi v Miami. Zion Smith vypadla z balkonu, zhruba dvě patra nad palubou, na kterou dopadla. Rodina se chystá žalovat společnost, která plavby organizuje.

Zion Smith (†8) pocházela z Baham a podle rodiny to byla šťastná, hravá holčička a pilná studentka. Na lodi byla se svou matkou, jejím přítelem a malým bráškou a všichni si výlet náramně užívali. V sobotu ráno ale došlo k tragédii.

Podle rodiny se vše odehrálo, když přijel výtah a lidé se začali strkat, přičemž někteří se snažili narvat dovnitř, zatímco ostatní ven. Někdo z rekreantů přitom mohl nedopatřením do holčičky u zábradlí šťouchnout. „Stalo se to tak rychle. Prostě přepadla,“ popsal serveru 7News Miami svědek Raymond Kassim, podle kterého maminka na balkoně křičela „mé děťátko, mé děťátko“.

Není úplně jasné, z jaké výšky Zion spadla, hovoří se ale o 10 až 15 metrech. Po dopadu na palubu ji jeden ze svědků ihned začal oživovat, holčička ale po převozu do nemocnice zraněním podlehla. Případem se nyní zabývá policie, podle médií rodina připravuje žalobu na společnost Carnival Cruise Lines, která plavby organizuje.

Video: Otce se synem našli v žumpě, syn (†11) to nepřežil

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání