Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Polonahé Natalii (†35) urazila cedule hlavu: Její syn (11) o tragédii zatím neví

Autor: lm - 
17. října 2017
09:48

Opilá a polonahá se předváděla a stálo ji to život. Ruska Natalia Borodina (†35) zemřela poté, co se za jízdy vykláněla z auta a narazila hlavou do cedule. Doma na ni přitom čekal 11letý syn, který ještě ani neví, že maminka už se nevrátí.

Natalia Borodina (†35) trávila dovolenou v Dominikánské republice s kamarádkou Ivannou Boirachuk (32). Po jednom z jejich alkoholových dýchánků mladší z žen sedla za volant a obě se vydaly na spanilou jízdu karibským ostrovem. Natalia si za jízdy svlékla horní díl plavek, vyklonila se z okýnka a předváděla se, zatímco řidička vše točila. Pasažérku ale při tomto nebezpečném kousku trefila do hlavy cedule a na následky zranění posléze zemřela.

Na Natalii přitom doma čekal 11letý syn, kterého zrovna hlídala její sestra Julia Artemova (42). O chlapce nyní bude u soudu bojovat jeho táta a exmanžel Natalie Alexandr Palaguškin (37). Pokud by mu dítě nebylo svěřeno, skončilo by v sirotčinci. Chlapec podle médií stále netuší, že je jeho matka po smrti.

Podle přátel byla Natalia „pečující dcera a dobrá matka“. Její rodina nyní řeší, kde sehnat přes 400 tisíc korun, aby mohli převézt její tělo do vlasti a pohřbít ji. „Pomáhala své chudé rodině úplně se vším,“ pláče její kamarádka Elena.

kiwi65 ( 17. října 2017 16:24 )

 A pak že v jednoduchosti je síla...

villon ( 17. října 2017 15:24 )

Věčná škoda tý užovky. Moc šikovná musela bejt (nemislim v auťáku).

pizizub ( 17. října 2017 13:20 )

 Kdyby pomáhala své chudé rodině,tak by asi neměla řasy,kozy a dovolenou v Dominikáně. Supemama taky ne, když si jede užívat s kámoškou k moři a kluka nechá hnít doma. Myslim,že v jedenácti už chlapec pochopil, že maminka je vypatlaná k...a, takže jakou smrtí zemřela ho asi nezaskočí. Každopádně klučiny je mi líto. Máma ať je jaká je,je furt máma.

lunatic ( 17. října 2017 10:38 )

Video figuruje na "bestgore"

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání