Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Čecha brutálně napadli v Dublinu: Milanovi ukousli kus ucha!

Autor: štš, rc - 
14. října 2017
05:00

Čech Milan H. (31), který s rodinou žije v Dublinu dlouhých 14 let, se stal obětí rasistického útoku! Jeden z agresorů mu dokonce ukousl kus ucha!

V Dublinu žije Čech Milan H. se svou manželkou Joannou dlouhých 14 let, během nichž vypozorovali, že mezi tamními roste nenávist vůči cizincům. Manželé se dokonce stali terčem útoku irských rasistů! O brutálním útoku informovala irská TV stanice RTÉ2.  

Skupinka agresorů nejprve napadla Joannu. „Odehrálo se to během pochodu homosexuálů Pride Parade. Kolem šesté večer začali přímo pod našimi okny souložit dva muži. Manželka, která se vracela domů s naším dítětem, je vyzvala, ať jdou někam jinam,“ popsal Milan. Muži však na bezbrannou ženu začali být vulgární a agresivní. „Hodili s ní o zeď a bili ji pěstmi. Děcko dokázala ochránit, sebe už ne,“ řekl Milan. „V Irsku jsme vždy pociťovali rasismus, ale teď už se doslova bojím vyjít ven,“ řekla Joanna.

Tři týdny poté, co muži napadli Joannu, se terčem útoku stal i Milan. „Dva chlapi mi na ulici nadávali, plivali na mě a křičeli, že ve své zemi nechtějí žádné zas*ané cizince. Jeden z nich pak toho druhého vyhecoval, aby mi ukousl ucho. Pak mě ještě zmlátili,“ líčil v nemocnici se zafačovanou hlavou.

Český pár po děsivé zkušenosti požádal o policejní ochranu. „Ti chlapi na mě řvali, že vědí, kde bydlím,“ vysvětlil Milan.

VIDEO: Vyvraždím to tam! Zápasník Grznár vyhrožuje ve videu Romům z Chomutova

naidka ( 14. října 2017 08:46 )

Však taky co tam pohledává, PŘISTĚHOVALCE/ PŘIVANDROVALCE nemají nikde rádi. Kvůli "dobrému bydlu" na sebe nechá plivat a útočit - to snad né - šel tam dobrovolně, tak ať si nestěžuje.

mikimaus321 ( 14. října 2017 07:58 )

Zápasník Grznár ha hrad

mikimaus321 ( 14. října 2017 07:53 )

Moje řeč kdy konečně začne vláda řešit tento problém nemakáž tak nežer

europa ( 14. října 2017 06:24 )

PremyslOtakar ( 14. října 2017 06:18 )

Super,konečně dobrá zpráva a inspirace pro nás ostatní,taky cizince nechceme a už vůbec tu verbež cikánskou co parazitují a pracovat se jim nechce,soc.dávkám říkají výplata...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání