Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Brutální napadení školáků v Lounech: Maminka oběti promluvila

Video se připravuje ...
Autor: ljš - 
13. října 2017
20:33

Když viděla video, na kterém jejího syna mladý agresor surově bije a kope, udělalo se jí špatně. Maminka jedné z obětí brutálního útoku v Lounech vysvětlila, co bitce předcházelo, a řekla, jaké má syn následky.

K útoku na školáky, který má na svědomí patnáctiletý Josef G., došlo začátkem tohoto týdne. Ve čtvrtek na něj upozornilo video, které se objevilo na Facebooku. Ze záznamu je patrné, že mladík napadne postupně dva školáky. Uhodí je pěstí, jednoho z nich brutálně napadá i ve chvíli, kdy dítě už leží po předchozí ráně na zemi. Video zřejmě natočili přátelé útočníka. Zaznívá na něm víc hlasů. 

Šokující záběry si pustila i maminka jednoho z napadených chlapců. „Já jsem to video viděla jednou. Je to hrozné popsat tyhlety pocity, které člověk má, když vidí, jak takovýhle agresor napadne děti bezdůvodně. Je mi z toho zle, zvedá se mi žaludek,“ řekla televizi Nova.

Ani jeden z chlapců zatím do školy nechodí. Mají prý strach a drobné zdravotní problémy. „Kluk měl bouli, hematom na hlavě, byli jsme na chirurgii. Hlava se mu motá, bolí ho to. Ale ta psychika asi udělala víc než tohleto,“ uvedla matka. Druhý napadený má prý bolesti v břiše a na hrudi.

Žena také potvrdila informaci Blesku, že příčinou útoku byla žárlivost. „Podívali se jí na zadek, když to takhle řeknu, jak to mezi těmi puberťáky bývá, a to bylo všechno,“ uvedla.

Případem se zabývá policie. Ta se strážníky ráno a odpoledne zesílila hlídky v okolí škol. „Případem se zabývá také Odbor sociálních věcí a zdravotnictví Městského úřadu v Lounech. Žádáme všechny rodiče a žáky, aby v případě podobných událostí neprodleně informovali Městskou policii Louny nebo Policii ČR. Takovéto chování nechceme a nebudeme na území města tolerovat,“ informuje v prohlášení vedení města.

Josef G. bude nyní podroben psychologickému vyšetření. Soud pak může nařídit ústavní výchovu.

EL Drago ( 14. července 2020 15:47 )

*** morgoš... nepřekvapuje

rezacek ( 14. října 2017 20:35 )

Kdyby každý slušný člověk v Lounech dal 10 korun na nějaký účet, tak by byla nasbírána dostatečná odměna pro toho, kdo toho cikánského hajzla dopraví na invalidní vozík. Několik dobře mířených úderů baseballovou pálkou do páteře, správný úder do pravé strany hrudníku (aby nezabil, jen polámal žebra) a rána do zápěstí, aby už nikdy nemohl nikoho udeřit, to by mu snad napravilo hlavu.

agfor ( 14. října 2017 15:56 )

Jak dlouho se ještě Češi nechají vydírat, okrádat a mlátit cikánama ?

ivuska1 ( 14. října 2017 12:45 )

Souhlas

ivuska1 ( 14. října 2017 12:43 )

Tyhle kriply agresivni TVRDE TRESTAT !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání