Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Policie hledá bratry Davídka a Leonarda: Rodiče je unesli z dětského domova!

Autor: ljš - 
13. října 2017
16:31

Zmizeli beze stopy! Policie pátrá po bratrech Davidu (10) a Leonardu (4) Lackóových, kteří byli soudně odebráni rodičům. Ti je v pátek unesli z dětského centra ve Strakonicích.

Desetiletý David i o šest let mladší Leonard mají blonďaté vlasy a jsou hubené postavy. Oba chlapci slovenské národnosti jsou v databázi pohřešovaných vedeni jako dítě v ohrožení. 

Policie se pochopitelně snaží najít také rodiče dětí, Anitu Lackovou a Bronislava Slobodu. Jejich fotografie však nejsou k dispozici.

"Rodiče v pátek kluky unesli z dětského centra ve Strakonicích během povolené návštěvy. Odjeli vozem Chrysler Voyager zelené barvy BA477HU neznámo kam. Jakékoliv informace k jejich pohybu, pobytu či plánům volejte na linku 158," vysvětlil policejní mluvčí Jiří Matzner. Podle policie není vyloučeno, že by rodina mohla zamířit do Rakouska.

Davídek byl naposledy oblečen do žlutooranžového trička s dlouhým rukávem, které má vpředu anglický nápis, a modrých tepláků. Jeho bratříček pak měl na sobě zelené tričko, modrou mikinu s kapucí značky Adidas, tepláky a boty s Batmanem.

sakajeva ( 14. října 2017 10:54 )

Není tady napsáno, proč byli kluci rodičům odebráni. Když je jejich rodiče "unesli", tak asi o ně stojí, chtějí je mít u sebe. Riskují pro ně. Sociálce bych tady nevěřila ani slovo, bůh ví, co je za tím. V každém případě držím palce těm klukům aby mohli být s mámou a tátou.

europa ( 14. října 2017 07:17 )

Děti jsou ze Slovenska, jak si tedy může někdo dovolit je zadržovat v Česku? Chováme se jako norové? To je skandální. Rodiče si odvezli svoje děti, nejde tedy o únos. A dobře udělali, jinak by dopadli jako ta Češka, které norové ukradli děti.

villon ( 13. října 2017 18:48 )

Vzali si jen co jim patří Jestly maj takovou káru, tak to rozhodně nejsou jen tak nějací vágusové, co by haranty neuživili.

steelheart ( 13. října 2017 18:08 )

kdoví jak to bylo se soudním odebráním?! důvod?? možná zas nějaká lumpárna sociálky?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání