Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Šok v Mladé Boleslavi: Žena napadla těhotnou s kočárkem a brutálně ji zkopala

Šok v Mladé Boleslavi: Žena napadla těhotnou s kočárkem a brutálně ji zkopala.
Šok v Mladé Boleslavi: Žena napadla těhotnou s kočárkem a brutálně ji zkopala.  (Autor: Shutterstock.com)
Autor: dce - 
13. října 2017
14:09

Neuvěřitelná událost se odehrála v Mladé Boleslavi ve středu. Těhotná maminka s druhým miminkem v kočárku se procházela po městě, když ji bezdůvodně napadla neznámá žena. Těhotnou zbila a zkopala tak brutálně, až žena skončila v nemocnici.

K mamince s kočárkem neznámá žena přistoupila u křižovatky Václava Klementa s ulicí U Stadionu a beze slova jí začala sypat popel z cigarety do kočárku. Když se maminka slovně ohradila, žena nezaváhala a okamžitě ji napadla.

Těhotnou praštila pěstí přímo do obličeje a ženu následně podle serveru TN.cz i zkopala! Napadená žena následně zavolala na městskou policii. Hlídka jí po příjezdu zavolala záchranku, která mladou ženu odvezla do nemocnice.

Útočnice po činu okamžitě utekla. Ženu se zatím nepodařilo dopadnout ani ztotožnit a je v pátrání policie,“ uvedla mluvčí policie Lucie Nováková.

Policie celou věc šetří jako přestupek proti veřejnému pořádku a občanskému soužití. „Žena utrpěla poranění v obličeji a po prvotním ošetření byla převezena na chirurgické oddělení,“ řekla Deníku mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová.

mikimaus321 ( 13. října 2017 17:25 )

Pokud vezla v kočárku malé dítě a ještě byla těhotná to určitě nebyla paní bílé pleti tuhle kombinaci vídám u našich nepřizpůsobivých občanů

citsvet ( 13. října 2017 16:07 )

To se bude odehrávat často,neboť z mé zkušenosti v MB se státní policii je k zamyšlení.Státní policie překvapuje svým jednáním,chrání delikventa snad aby si ušetřil práci.A delikvent,jako vítěz,se pak postiženému posmívá.A to se brzo okouká a proto se dějí takové podobné agresní události.

Monikay ( 13. října 2017 14:33 )

Tyhle socky a smažky se pohybují všude...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání