Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jsem sakra rád, že je mrtvá, říká expřítel nevěsty (†50) ISIS. Při náletu zemřel asi i jeho syn (†12)

13. října 2017
13:52

Nechala si vymýt mozek a se synem (12) a mladým milencem-radikálem (†21) odjela do Sýrie, kde se stala nechvalně proslulou džihádistickou nevěstou ve službách ISIS. Teď je Sally Jones (†50) po smrti. Zabil ji nálet amerického dronu. Její exptřítel konečně promluvil.

Sebrala mu syna a zmizela s ním do Sýrie. Udělala z něj popravčího v řadách ISIS. To jí expřítel Darren Dixon (40) nikdy nepromine. Jsem sakra rád, že je mrtvá, řekl rozhněvaně Daily Mailu. Jeho starší syn Jonathan Wilkinson (21) dodal: Nic o tom nevím, je to kravina.“

Jak uvedl list The Sun s odvoláním na zdroj z americké armády, džihádistickou nevěstu zabil nálet dronu Predator. Američané ji zabili, když se snažila pláchnout z Rákky. Upřímně, zaplať pánbůh, prohlásil tajemný zdroj. Armáda si je jistá, že je s Jones amen.

Panují však obavy, že byl při náletu zabit i Dixonův syn, kterému se v Sýrii přezdívalo Jojo. Podle všeho byl s matkou v autě, když na něj dron zaútočil. Jojo se objevil na děsivém videu, jak vězni podřezává krk. Matka a jeho otčím z něj udělali monstrum. Nevlastní otec byl zabit při náletu již dříve.

K ISIS se přidala i německá školačka, byla však dopadena:

villon ( 13. října 2017 15:56 )

Odpornej živočich. Fuj.

prycsnima ( 13. října 2017 15:20 )

 Ta Č U B K A už konečně chcípla,doufám,že i s tím parchantem!

Monikay ( 13. října 2017 14:30 )

Tak se to vyřešilo samo...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání