Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Rváč z Loun brutálně zbil hrdinu! Petr v lednu našel tisíce, vrátil je stařence

Autor: dce - 
13. října 2017
05:01

Neuvěřitelné násilí, které se odehrálo před pár dny v parku v Lounech, šokovalo celý internet. Teprve patnáctiletý žák místní základky tu totiž brutálně napadl a zbil dva spolužáky. Jedním z nich je navíc chlapec, kterého za hrdinský čin ocenilo i samo město!

Tašku s celým důchodem lounské seniorky (82) našli tři školáci začátkem letošního ledna. A místo toho, aby si je nechali, jako by to patrně většina jejich vrstevníků udělala, peníze odnesli na služebnu městské policie.

„V pondělí odpoledne 9. ledna na služebnu městské policie přišly tři děti, které veliteli směny předaly plátěnou tašku, která obsahovala plastové pouzdro, ve kterém bylo osm tisíc korun. Dále se v pouzdru nacházel doklad SIPO k zaplacení,“ informovala městská policie. Strážníci peníze pak předali stařence, která ztrátu přišla nahlásit – její jméno souhlasilo s tím na dokladu SIPO.

Petr a další dva školáci Matyáš a Dominika dokonce odmítli i finanční odměnu za svůj čin. Jejich zásluhu ocenil ředitel jejich základní školy ředitelskou pochvalou. Kromě toho jim ale speciální díky vyjádřilo i vedení města. Starosta Radovan Šabata a místostarosta Jan Čermák trojici osobně poděkovali.

Právě Petra ale před pár dny brutálně zbil lounský útočník Josef G. (15). Spolužáky napadl jen kvůli tomu, že se Petr podíval na jeho přítelkyni. Video, které z bitky spolužáci pořídili, nyní šokuje lidi na internetu.

Podle FTV Prima oba napadení chlapci ovládají bojové sporty, ani jeden z nich se ale bránit nestačil. Podle ředitele školy, kam chlapci chodí, jsou oba nekonfliktní.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání