Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Mrazivá zpověď ženy, která 3 roky žila se sériovým vrahem: Našla nářadí na likvidaci mrtvol. Napadl ji sekerou

Autor: shp - 
12. října 2017
13:31

Dnes je bývalé zdravotní sestře Delii Balmer již 67 let. Během svého života zažila hrůzný zážitek, ze kterého se nikdy nevzpamatovala. Z jejího milého, Johna Sweeneyho (60) z anglického Liverpoolu, se totiž vyklubal sériový vrah. Poté, co našla pod jeho postelí sadu na likvidaci mrtvol, ji brutálně napadl sekyrou a zrezavělým nožem. Přežila, ale sama říká, že uvnitř je dávno mrtvá.

Sadistický vrah Sweeney v době, kdy chodil s Balmer, již rozsekal jednu ze svých obětí sekyrou a její ostatky hodil do kanálu v nizozemském Rotterdamu. Pak ale přišlo po třech letech vztahu velké odhalení. Žena našla v zeleném plátně schované náčiní vraha.

V plátně objevila gumové rukavice, chirurgické rukavice, obrovský plastový pytel, lano a pilu. „Sada na odstranění mrtvoly určená mně,“ řekla Balmer Daily Mirroru. Sweeney ji pak napadl, spoutal a opakovaně znásilňoval.

Pak se začal svěřovat s tím, že zabil všechny svoje známosti. „Zabil jsem je, zabil jsem je všechny. Pak jsem s jejich těly byl tři dny. Nechtěl jsem, aby mě našla policie,“ přiznal Sweeney, který cestoval po celé Evropě. Pak se rozhodl, že Balmer zabije.

Začal ji bodat nožem a sekat sekyrou. Ženě probodl plíci, způsobil jí rozsáhlá zranění hlavy, zlomil jí obě ruce a bodl do ňadra a stehna. Nakonec jí usekl malíček. „Viděla jsem prst letět vzruchem a řekla jsem si: Je to tu. Už nechci dál žít,“ přiznává.

„Co se mě týče, zemřela jsem,“ dodala Balmer. I když překvapivě lítý útok přežila, ani dvě dekády od napadení se z něj nevzpamatovala. Když byl Sweeney na útěku před policií, zabil další ženy. Z dvou vražd byl usvědčen, ale policie se obává, že obětí je celkem pět.

Ostatky tří přítelkyň Sweeneyho se ale nikdy nenašly. O svém životním příběhu napsala Balmer knihu Living With A Serial Killer (Život se sériovým vrahem), v níž se konečně svěřila světu se svým trápením. Jak je ale vidět, duši této ztrápené ženy již nezachrání nic.

Podívejte se na záchranu oběti, kterou věznil sériový vrah v kontejneru:

Video  Záběry z momentu, kdy policie objevila a po dlouhých dvou měsících osvobodila unesenou Kalu Brown.  - Youtube/Mike Hartman
Video se připravuje ...

kajineknahrad ( 12. října 2017 15:12 )

Proč nejsou diskuze u článků o Romech?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání