Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Agresivní útok školáka v Lounech: Bití dětí spustil jediný pohled

Video se připravuje ...
Autor: uá - 
11. října 2017
18:15

Do Holárkových sadů v Lounech vylákal prostřednictvím sociálních sítí Josef G. (15) školáka Petra. Tam ho pak i s jeho kamarádem velmi surově napadl. Brutalita útoku školáka vás šokuje!

Josef G. Petrovi přes Facebook napsal, že mu potřebuje něco říct. Petr měl oprávněně z Josefa strach, a tak si s sebou vzal pro jistotu kamaráda. Oba dva spolužáky ale Josef G. zbil a zkopal tak, že zůstali ležet bez hnutí. Jednomu z nich vyrazil dech. Pomáhal mu přitom Filip K., další z kumpánů vše natočil na video, které pak umístil na Facebook. Brutalita, kterou tak mladíci demonstrovali, šokovala celé město.

Vedení školy, do níž napadení chlapci chodí, se o všem dozvědělo okamžitě. „Svěřili se mi, čehož si velmi vážím. Hned jsem kontaktoval jejich rodiče, poslal jsem je s dětmi k lékaři a na policii,“ řekl ředitel ZŠ Přemyslovců Vlastimil Hubert, který se netajil tím, že ho incident šokoval. Vedení školy, kterou navštěvují útočníci, se k případu vyjádřit odmítlo.

Jak Blesk zjistil, záminka k surovému útoku, na který si násilník, dvakrát propadlý žák ZŠ Nad Tratí Josef G., nasadil bílé rukavičky, byla banální. Jeden z napadených se prý podíval na jeho dívku. Zranění, která on i jeho kamarád utrpěli, byla naštěstí jen lehká. Policie už útočníka zná. „Případ vyšetřujeme. Vzhledem k nízkému věku všech zúčastněných ale nebudeme sdělovat bližší informace,“ uvedla policejní mluvčí Irena Pilařová.

Napadl poctivého školáka

Jeden z napadených žáků Petr P. byl letos v lednu školou i vedením města oceněn. S kamarády našel tašku, ve které bylo 8 000 korun. Odevzdali ji na městskou policii, peníze se díky tomu vrátily stařence (83), která je ztratila. Odměnu, kterou jim nabízela, odmítli.

kuromrd ( 12. října 2017 13:23 )

ten bílej pitomeček asi taky moc rozumu nepobral, morgoš mu vzkáže že má přijít do parku a on tam hned letí aby snad o něco nepřišel, napřed měl rómovi vzkázat aby mu vylízal p.rdel pak si měl jít shánět samopal od úkáček a teprve potom s plným zásobníkem se jít zeptat co mu jeho velectěné rómstvo chce

Kail ( 12. října 2017 10:54 )

Dodatek....Doufám že ředitel školy je okamžitě všechny vyloučí.Takový černý dementi na té škole nemají co dělat.

Kail ( 12. října 2017 10:36 )

Tohle udělat mému synovi.Tak má jasnou kudlu v zádech.Druhý den by byla odveta ale to by ho rodiče nepoznali.Každý den by se bál chodit do školy ale i ven.Rodiče takových sráčů musí být to samí.Všichni ty co čumí okolo a nic nedělají a jen čumí. Tak bych jim to přál se dostat do takové situace.Strach a bezmoc.Všechny by zasloužili to samé.Ten co to točí by skončil taky tak. Naštěstí můj syn má ve mě oporu .Já bych to tak nenechal.

6010 ( 12. října 2017 09:57 )

Zabít toho černého šmejda málo.Jen nechápu, že ti okolo stojící čumilové se nezapojili a nezpacifikovali ho.Hamba jim.

milan59 ( 12. října 2017 09:55 )

Hmm akorát je zvláštní že to video bylo spuštěno dřív než začala bitka,takže dotyčná osoba věděla dopředu co se chystá !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání