Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Robert brutálně zavraždil své tři děti: Teď mu hrozí trest smrti

11. října 2017
21:35

Trest smrti nyní hrozí Robertu Hodgesovi (32) ze Sacramenta ve Spojených státech. V polovině září totiž brutálně zavraždil své tři vlastní děti. Na pohřeb, který se konal o víkendu, přišly stovky lidí. Zoufalou matku museli příbuzní podpírat.

Tragédie, která se odehrála v polovině září, navždy zničila jednu americkou rodinu. Robert Hodges zabil své tři děti – Kelvina (†11), Julii (†9) a Lucase (†8m) ve svém domě. Předtím se údajně pohádal se svou manželkou Mai a brutálně ji napadl. Mai zavolala policii, ta ale přijela už pozdě.

Hodges totiž neztrácel čas a své dvě starší děti uškrtil páskem od kalhot, jak zemřel malý Lucas, policie odmítá sdělit. Policisté se na místě děti ještě pokoušeli oživit, ale marně. Hodgese odvedli v poutech a svědci muže popsali jako stoicky klidného.

Vztah mezi Hodgesem a Mai byl podle příbuzných vždy milující a bez problémů, policie ale Hodgese podezřívá z domácího násilí, kterého se měl dopouštět delší dobu. Zatím je obviněn ze tří vražd prvního stupně a pokusu o vraždu v případě své ženy. Za tyto činy mu hrozí až trest smrti.

Uplynulý víkend se v Sacramentu navíc konal velmi emotivní pohřeb tří dětí. Dorazilo přes 230 lidí, které Hodgesův čin šokoval. Zoufalá Mai se i na pohřbu snažila zachovat klid, v jednu chvíli ji ale museli její příbuzní podpírat.

„Jsem poctěna, že jsem mohla být jejich matkou a mít je ve svém životě. Nikdy na ně nezapomenu,“ řekla na smuteční mši.

giorgino ( 12. října 2017 00:12 )

P.S. Vlastně 64 vražd mi chybí ještě. 365 je magické číslo, neboť rok má 365 dní.

giorgino ( 11. října 2017 23:35 )

To nic není, já jsem zavraždil celkem 301 lidí. A není mi to líto a plánuju dalších 49 vražd. Jsou to hlavně lidi, kteří nikomu nechybí. Ten pár udělal dobře, že své děti zabil, tak to má být.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání