Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dva tátové adoptovali dceru, za dva týdny byla mrtvá: Jsi satan v těle dítěte, křičel na ni otec obžalovaný z vraždy

Autor: rc - 
10. října 2017
18:44

„Satan v těle dítěte!“ křičel na osmnáctiměsíční holčičku její adoptivní otec Matthew Scully-Hicks (31), než ji udeřil. Holčička čelila týrání několik měsíců, než skončila v nemocnici, kde ji lékaři po několika dnech, kdy ji držely při životě přístroje, museli odpojit.

Matthew Scully-Hicks adoptoval osmnáctiměsíční Elsie se svým partnerem Craigem před dvěma lety. Matthew se se svým o pět let starším partnerem seznámil v roce 2006 a brali se v Portugalsku v roce 2012 a ještě ten rok zažádali o adopci.  Matthew, který dělal fitness trenéra, byl z nového rodinného přírůstku natolik nadšený, že dokonce přestal pracovat, aby se na plný úvazek mohl věnovat jejich malé dcerce.

Ovšem rodičovské nadšení mu moc dlouho nevydrželo. Elsie jim byla oficiálně svěřena do péče po osmi měsících a dva týdny poté, co se stala jejich oficiální dcerkou, byla mrtvá. Matthew byl s dcerkou doma sám a při přebalování mu údajně spadla z postele. „Právě jsem dceru přebaloval na posteli a ona se všemožné převalovala a teď se nehýbe. Leží na podlaze,“ volal údajně Matthew na tísňovou linku. Holčička zemřela o dva dny později, a to poté, co ji lékaři odpojili od přístrojů. Soudní pitva prokázala, že holčička utrpěla vážné zranění hlavy – nedávné a starší. Navíc po ohledání těla lékaři zjistili, že toto zranění nebylo zdaleka první. Holčička měla staré zlomeniny. Pravou nohu měla dokonce zlomenou dvakrát: „Není možné utrpět dvě takové zlomeniny ve stejných místech,“ řekl podle Daily Mailu u soudu lékař Nia John.

Policie navíc prověřila mobilní zařízení Matthewa Scully-Hickse. „Čas jídla a čas uspávání je jako má nejhorší noční můra,“ psal podle DailyMail svému kamarádovi jen dvanáct dní poté, co si malou Elsie osvojil. „Je to satan v těle dítěte!“ psal svému partneru Craigovi. „Při jedné příležitosti jsem slyšela holčičku plakat a někdo, kdo s ní zůstal doma, na ni řval: Zmlkni, zmlkni, zmlkni, k…a,“ vypověděla sousedka. „Zranění, která způsobila její smrt, způsobil obžalovaný krátce předtím, než zavolal záchrannou službu ten den,“ řekl žalobce, který je přesvědčen, že je Matthew vinen.

VIDEO: Tunisan týral manželku, dostal podmínku: Žena ho miluje a už mu odpustila

jiznicechy ( 18. října 2017 14:08 )

Vy jste snad byla pro? To tedy nechápu.

Monikay ( 10. října 2017 18:59 )

Nějak začínám pochybovat o oprávněnosti dávat homosexuálům malé děti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání