Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hledá se houbař! Chomutovská policie pátrá po nezvěstném muži (46)

Autor: ČTK, bop - 
7. října 2017
10:28

Další houbař, který se ztratil. Šestačtyřicetiletý mentálně zaostalý muž vyrazil v pátek po poledni u obce Kalek na Krušnohorsku na houby a už se nevrátil. Po muži z Loun pátrá chomutovská policie. 

"Už v pátek ve večerních hodinách proběhla v místech, kde byl naposledy spatřen, pátrací akce. Bohužel bez pozitivního výsledku," uvedl Vítek. Pátrání, do kterého se kromě policistů zapojili i dobrovolní a profesionální hasiči, proto pokračuje. Podle Vítka využijí i vrtulník s termovizí. "Pokud by někdo pohřešovaného muže zahlédl, informace o jeho výskytu je možné sdělit na nejbližší policejní služebnu, nebo na linku 158," dodal policista.

 

Pohřešovaný Jan Dóno je vysoký 170 centimetrů, hubené postavy. Má černé krátce střižené černé vlasy a snědou pleť. Naposledy na sobě měl pracovní bundu oranžové reflexní barvy a pracovní boty. 

Obdobné pátrání bylo v pátek večer i v sousedním Libereckém kraji, na Českolipsku. Osmašedesátiletou houbařku se podle mluvčí policie Vlasty Suchánkové podařilo najít. "Byla v pořádku," dodala.

VIDEO: Exkluzivní záběry z policejního vrtulníku. Ztraceného houbaře našli policisté v pondělí odpoledne živého poblíž obce Senetářov. V lese přežil dvě studené noci.

Video  Exkluzivní záběry z policejního vrtulníku. Ztraceného houbaře našli policisté v pondělí odpoledne živého poblíž obce Senetářov. V lese přežil dvě studené noci  - Policie ČR Vyškov
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání