Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Záhadné zmizení stařenky Milady (94): Zoufalá rodina prosí o pomoc

Autor: ljš - 
6. října 2017
12:23

O své mamince nemají jedinou zprávu už téměř dva týdny. Rodina čtyřiadevadesátileté seniorky Milady Němcové ze Starého Města netuší, kam mohla žena, která bydlela sama v rodinném domku, zmizet. 

Pohřešování Milady Němcové oznámila na policii v Uherském Hradišti její dcera ve čtvrtek večer 28. září. Uvedla, že její maminka byla naposledy viděna v pondělí 25. září. Pohřešovaná, které je 94 let, bydlela sama v rodinném domku ve Starém Městě.

Paní Milada je vysoká 150 cm, drobné postavy, krátkých šedých vlasů, často nosívala sukně do půl lýtek, bližší popis oblečení ale není znám. Při sobě by mohla mít hnědou kabelku.

Policisté po ženě pátrají již více než týden. „Provedli jsme prověrky v celém Zlínském kraji, zejména ve zdravotnických a ubytovacích zařízeních, prošli autobusové a vlakové nádraží a další místa, kde by se jmenovaná mohla zdržovat. Pátrání je prozatím bezvýsledné, proto žádáme o pomoc veřejnost," uvedla policejní mluvčí Milena Šabatová.

Policie žádá každého, kdo by měl o Miladě Němcové jakékoli informace, aby kontaktoval uherskohradišťské policisty na telefonních číslech 724 189 042 a 974 678 651, případně případně přes tísňovou linku 158.

Policie pátrá po 94leté seniorce Miladě Němcové. Policie pátrá po 94leté seniorce Miladě Němcové. | Policie ČR

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání