Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Obézní Simone (†48) upadla ve vaně: Přítel ji tam nechal umírat 11 dní!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
8. října 2017
18:59

Německá policie vyšetřuje hrůzný případ, k němuž došlo v městečku Beckum na západě země. Obézní Simone W. (140 kilo, 160 centimetrů) upadla ve vaně a nemohla se sama zvednout. Její snoubenec ji tam namísto pomoci nechal 11 dní umírat.

K otřesnému případu došlo letos v červnu. Vyšetřovatelé se domnívají, že žena ve vaně upadla konkrétně 14. června. Její snoubenec Günter S. (53) jí ale z nepochopitelných důvodů nepomohl. „Ačkoliv obviněný své družce delší dobu nosil tekutiny, neudělal nic proto, aby ji osvobodil,“ uvedl státní žalobce Martin Botzenhardt.

Simone uvězněná ve vaně umírala dlouhých 11 dní a její nezaměstnaný snoubenec nejspíš vše sledoval na vlastní oči. Podle policie k smrti došlo až 25. června a její příčinou byl zápal plic. Günter S. ale zavolal na tísňovou linku až 27. června. Poté se u výslechu vymlouval, že Simone chtěla takto spáchat sebevraždu a nepřála si, aby někomu volal.

„To je nesmysl. Jemu na ní vůbec nezáleželo. Choval se k ní násilnicky a majetnicky,“ řekla deníku Bild dobrá kamarádka zesnulé. Podle přátel se pár potkal v roce 2012 a do té doby Simone žila se svými rodiči. „Starala se o svou matku a dělala všechny domácí práce. Bylo jí skoro 40, když se nastěhovala ke Günterovi,“ popsal bývalý soused ženy s tím, že Simone ztloustla, až když se k muži nastěhovala, protože ji ze žárlivosti ani nepouštěl ven. Günter byl podle deníku obviněný z neposkytnutí první pomoc

Video: Půltunová Egypťanka po operaci »zhubla« o 250 kilogramů

Video  Půltunová Egypťanka po operaci »zhubla« o 250 kilogramů  - YouTube/Save Eman Cause
Video se připravuje ...

zlymikes ( 8. října 2017 19:50 )

No já bych řekl, že se zachoval jako opravdový přítel. Druhá možnost by byla uříznout tomu hlavu a chodit do toho vykonávat velkou potřebu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání