Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Předjížděl na plné čáře a zabil matku dvou dětí: Sám zemřel v nemocnici

Autor: aba - 
4. října 2017
11:07

Úterní tragická nehoda u Nelahozevsi, při které zemřela mladá žena a matka dvou dětí, si vyžádala další oběť. Řidič superbu, který předjížděl na plné čáře a způsobil tak nehodu, zemřel v nemocnici.

Na silnici mezi Nelahozevsí a Velvary ve Středočeském kraji došlo v úterý v podvečer k nebývale tragické dopravní nehodě. Čtyřicetiletý řidič předjížděl na plné čáře maminku, která v autě vezla své dvě děti. V zatáčce se auta srazila.

„Řidič Škody Superb se při předjíždění na plné čáře střetl v zatáčce s vozidlem Kia, jeho řidička na místě zemřela,“ řekla Blesk.cz mluvčí středočeské policie Monika Schindlová. Jedno vozidlo skončilo ve svahu.

Miminko z auta, kterému ještě nebyl ani rok, bojuje v Thomayerově nemocnici o život. „Můžu potvrdit, že miminko se nachází na JIP,“ řekl Blesk.cz ve středu Ondřej Macura, tiskový mluvčí nemocnice.

Řidič Škody Superb, který nehodu zavinil, svým zraněním v nemocnici podlehl. „Čtyřicetiletý řidič osobního vozidla v pražské nemocnici zemřel,“ potvrdila mluvčí policie Markéta Johnová. Druhé, tříleté dítě, které žena vezla v autě, bylo převezeno do Motola.

U Nelahozevsi se střetla dvě auta, řidička jednoho z nich zemřela. U Nelahozevsi se střetla dvě auta, řidička jednoho z nich zemřela. | Aktu.cz

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání