Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mrazivé selfie s vrahem: Olgu (†28) zabil muž, kterého potkala přes seznamku

Autor: lm - 
6. října 2017
05:31

Měl to být romantický výlet, matka dvou dětí ale namísto lásky našla smrt. Ruska Olga Emeljanova (†28) do poslední chvíle netušila, co ji na rande skutečně čeká a dokonce se se svým vrahem nadšeně fotila a chlubila se bratrovi. Jen několik minut poté ji brutálně uškrtil a její tělo pohodil do křovin.

Matka dvou dětí zmizela poté, co odjela s Rasimem Sadykovem (30) na romantický piknik na předměstí ruského města Salavat. Olga muže potkala přes internetovou seznamku a vše vypadalo slibně. V osudný den svému bratrovi poslala selfie fotku z cesty, na které se usmívá, a připsala, že ji Rasim někam veze. Domů už se z výletu ale nikdy nevrátila.

„Brzy po poslání té zprávy byla Olga offline a přestala odpovídat na zprávy. Její rodina se proto vypravila na policii. Šest dní po fotce bylo její tělo nalezeno v křovinách na předměstí města,“ informoval ruský kanál NTV.

Vrah si myslel, že spáchal dokonalý zločin. O fotce, kterou žena poslala bratrovi, totiž nic netušil. „Myslel si, že udělal vše pro to, aby se vyhnul zatčení. Tělo schoval, důkazů se zbavil a dokonce se přestěhoval do jiného města,“ uvedl dále ruský kanál. Policisté ale muže díky fotce vystopovali a přišli si pro něj.

Vrah jim pak při rekonstrukci popsal, co jeho hrůznému činu předcházelo. „Vše bylo skvělé. Bylo to velmi romantické,“ uvedl. Pak ho ale žena prý chytla za límec a zatřásla s ním. V tu chvíli prý vytáhl z kapsy šňůru a začal ji škrtit. Policisté si ale myslí, že po Olze požadoval sex a ona ho odmítla. Vrahovi nyní hrozí až 15 let v kriminále.

Na celé tragédii je nejsmutnější, že žena měla dvě malé děti – Denise (10) a Kristinu (3). Ty po smrti matky skončily v péči otce Romana (32). „Odpočívej v pokoji, miláčku. Miloval jsem tě, stále tě miluji a navždy budu. Díky za všechnu podporu,“ napsal na sociální sítě její manžel, se kterým žili odloučeně. 

Video: Holky vysílaly divokou jízdu na Facebooku, jedna zemřela.

Video  Holky vysílaly divokou jízdu na Facebooku, jedna zemřela.  - Facebook
Video se připravuje ...

johanvonbahnhof ( 6. října 2017 14:04 )

Tahle dorota byla sice pěkná, ale asi moc naivní...

žanyn ( 6. října 2017 12:49 )

Souhlas. Ono by se mělo vždy hodnotit i chování postižených. Zvláště v dnešní době divoké migrace by si hlavně mladé dívky měly dobře zvážit co dělají a s kým. Sestra kdysi před seznámením napřed kontrolovala nápadníkův OP. A věděla do čeho jde. (Tehdy tam totiž kromě jména, bydliště, zaměstnání a vzdělání šlo zjistit i počet trestů, počet sňatků a rozvodů). Dnes se bohužel nedovíme kolik nás stojí státem - tedy námi placený úředník či politik....

XLADI ( 6. října 2017 12:40 )

15 let za vraždu je nějak málo na Rusko, i když nepochybuji o tom že mu to ve vězení zpříjemní a možní z toho bude bolestivé doživotí

dandova ( 6. října 2017 09:33 )

Co je nám do Ruska. Nojo, vlastně, tady je jich jako malejch psů, takže zpráva z domova.

jany ( 6. října 2017 08:48 )

utect manzelovi a randit s cizimi, jet nekam do lesa na orvni schuzce s podezrele vypadajicim zcela cizim chlapem?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání