Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž (28) obviněný z vraždy dcery (†2): Už dřív hrozil pomstou na dětech, tvrdí sousedé

Autor: Slávka Červená, Zdeněk Matyáš - 
2. října 2017
05:15

Alkohol, hádky a výhrůžky. To podle lidí z okolí musela u svého manžela (28) snášet žena (28). Když se odhodlala k rozvodu a našla si nového přítele, stala se tragédie. Situace skončila brutální vraždou jejich dcerky (†2).

Proč to jen udělal? Na to se ptají lidé z vesnice na Uherskohradišťsku. Táta tam podle policie ve čtvrtek ubodal vlastní dcerku a syna (5) zranil nožem. Muž, který dřív pracoval jako kuchař, bral podle lidí z okolí drogy.

Manželka se s ním chtěla rozvést a měla prý už jiného partnera. „Už dřív vyhrožoval, že se jí pomstí na dětech. Měla je popadnout a po výhrůžkách už mu je prakticky nesvěřovat,“ řekla Blesku mladá žena ze soudního domu.

Městská policie v bytě údajně nikdy nezasahovala. „Šlo o rodinnou krizi. Nikdy k nim ale strážníci nevyjížděli, nebyly informace o tom, že by tam docházelo k násilí, napadání. Policie musí zjistit, co se tam přesně odehrávalo,“ uvedl starosta obce. Soudce včera muže obviněného z vraždy poslal do vazby. Může dostat až doživotí.

Soused: Vynesli ho na nosítkách

„Vídával jsem ho, jak chodí se psem. Nikdy jsem s ním neměl problém,“ popsal soused Milan Klinec (21). Údajného vraha prý z domu vynesli záchranáři. „Zrovna jsem se díval z balkonu, bydlím naproti. Viděl jsem, jak ho vynášejí na nosítkách,“ uvedl.

VIDEO: Zlínská policejní mluvčí Lenka Javorková ke čtvrteční rodinné tragédii na Uherskohradišťsku.

Video  Zlínská policejní mluvčí Lenka Javorková ke čtvrteční rodinné tragédii na Uherskohradišťsku  - Zdeněk Matyáš
Video se připravuje ...

Kolina ( 2. října 2017 09:50 )

Je to nestesti, ktere nikdo nepredpokladal. Myslite si, ze matka kdyby mela kam jit, tak by tam s nom byla? Nikdo do toho nevidi, ted zustala jenom bolest.

iFender ( 2. října 2017 06:33 )

Lidi ono to prece bylo pohodlnejsi alespon na chvili mit "klid".Ted se ji to vratilo jako "Bumerang"!

reenata ( 2. října 2017 06:06 )

Měla by nést zodpovědnost za tento hrůzný čin i matka.JAK MOHLA NECHAT samotné děti v péči takového fetáka,který se léčil nedavno na psychiatrii a ještě vyhrožoval takovým způsobem? A nepochopila jsem její slova,že to nejhorší teprv přijde..?Jestli jí to nedošlo,tak to nejhorší už se stalo,bohužel.Chudinky jejich děti .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání