Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Policistku a mámu tří dětí našli mrtvou v jezeře: Zavraždil ji manžel?

Autor: Anna Křenková, lm - 
1. října 2017
05:20

Oblíbenou policistku a matku tří dětí našli mrtvou v jezeře v anglickém Cheshire! Policie případ vyšetřuje jako vraždu a už zadržela podezřelého. Mohlo by jít o jejího manžela, rovněž policistu.

Tělo mrtvé matky tří dětí byl nalezeno v pátek brzy ráno v jezeře v parku Poyton. Podle britských médií jde o policistku Leanne McKie (†39), která se před několika týdny s rodinou přestěhovala do města Cheshire z nedalekého Wilmslow. Rodina tu bydlela v pronajatém domě, zatímco jejich dům ve Wilmslow procházel náročnou rekonstrukcí. Leanne už se ale vysněného domu nedočkala, někdo ji zavraždil. 

„Vypadá to, že jde o izolovaný incident a děláme vše, co je v našich silách, abychom se dostali k tomu, co se stalo,“ sdělil médiím detektiv Adam Waller a potvrdil, že policie již zatkla podezřelého. Mělo by jít o 43letého muže rovněž z města Wilmslow, odkud pocházela i Leanne. Nejspíš tak jde o jejího manžela Darrena McKieho (43), který rovněž slouží u policie. Vyšetřovatelé ale identitu zadrženého muže odmítli prozradit a uvedli pouze, že spolupracuje s policií.

Leanne pracovala u policejní jednotky, která se zabývala sexuálními zločiny. "Jedna z nejmilejších žen, kterou jste kdy mohli potkat. Nikdy o nikom neřekla křivého slova. Doopravdy mi to zlomilo srdce. Je mi tak moc líto jejích tří krásných dětí. Doufám, že spravedlnosti bude učiněno za dost. Bůh ti žehnej, Leanne, a odpočívej v pokoji," napsal její kolega Simon Toft na Facebooku. „Byla to matka tří dětí, byla velmi oblíbená a milá!“ řekl médiím soused páru.

VIDEO: Argentinská policistka porodila v kómatu


Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání