Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hrůza v Rusku: Manželé zavraždili a snědli přes 30 lidí! Oběti lovili na seznamkách

27. září 2017
18:51

Případ jako vystřižený z hororu řeší policisté v ruském Krasnodaru. Místní manželský pár tu během zhruba dvaceti let zavraždil a snědl nejméně 30 lidí. Své oběti hledali nejspíš na seznamkách a přišlo se na ně úplnou náhodou.

Dmitrij Bakšejev (35) a jeho manželka Natalia (42) byli zadrženi poté, co kolemjdoucí nalezl na ulici telefon, který kanibal ztratil. V něm se nacházely šílené snímky muže pózujícího s kusy ženských těl. „Udělal si selfie s (uříznutou) rukou v puse a v ten samý moment si i strčil prsty mrtvoly do nosu,“ stojí v policejní zprávě.

Policisté u manželů v bytě objevili 19 kusů kůže a nejméně jednu sklenici s naloženými kusy lidského masa. Další kusy lidského masa měli mít v lednici, mrazáku a ve sklepě. „V jejich domě bylo nalezeno mnoho telefonů obětí a také video lekce, jak uvařit různá jídla z lidského masa,“ sdělil médiím policejní zdroj.

Policisté prý mají zatím důkazy pouze o dvou vraždách. Manželé ale patrně započali své vražedné řádění už v roce 1999. „Na jedné z fotek je uvedeno datum 28. prosince 1999, což je nejspíš jejich nejstarší kulinářský experiment. Na té fotce můžeme vidět lidskou hlavu na velkém podnosu obklopenou mandarinkami. Místo očí do ní dali olivy a na nos dali citron,“ dodal policejní zdroj.

Natalia se už policistům údajně přiznala a ze seznamu pohřešovaných žen označila přes 30 obětí, které s manželem zavraždili a snědli. Ženy si společně měli vybírat na internetových seznamkách a pak je nalákat k sobě domů, kde je omámili a zavraždili. Natalia pracovala jako zdravotní sestra na vojenské akademii a vyšetřovatelé se obávají, že lidské maso navíc podávala studentům.

Upozorňujeme, že snímky v galerii nejsou vhodné pro děti a slabší povahy!

Video: Vězni v Brazílii zabili a snědli své rivaly

Video  Vězni v Brazílii zabili a snědli své rivaly.  - YouTube/Kabecao Okd
Video se připravuje ...

snehulak ( 28. září 2017 08:09 )

To je hrůza, pozvat někoho do trojky a pak ho (nebo ji)sežrat ve dvou. A vzkaz pro "kriminálku kurníka". Tohle se stalo v Rusku, ne v USA. Ale samozřejmě to je vina spíš Putina než Zemana s Babišem.

kurnika ( 28. září 2017 07:50 )

To je hrůza když v některé zemi nefunguje kriminálka.

kupredu-leva ( 28. září 2017 07:18 )

Za všechno špatné může Nečas s Topolánkem. Čest práci!

..krakonos500 ( 27. září 2017 21:38 )

Umělé hladomory, které nařídil soudruh Stalin v odbojných oblastech, naučily soudruhy přežít i v těžkých dobách nedostatku potravin.

BobsTlaskac ( 27. září 2017 20:31 )

to vis ze jo ty jeden zdegenerovanej kanibale. Bez vomdat mladsiho brachu kerymu rikas pekna cubicka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání