Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Modelka z Playboye fingovala vlastní únos: Předstírala, že jí uřízli prst!

Autor: shp - 
26. září 2017
22:00

Tak tuhle srandu modelka Angelica Harte (40), která se objevila i v pánském magazínu Playboy, skutečně přehnala. Se svým komplicem Darrenem Fitzpatrickem zfingovala vlastní únos. Vystrašené kamarádce dokonce zaslali foto, kde měla sexy blondýnka narafičený uříznutý prst. Jenže pak do jejího domu v anglickém Birminghamu naběhla policie a bylo po srandě.

Harte se svým komplicem požadovali po kamarádce, která byla strachy bez sebe, aby zaslala v přepočtu 240 tisíc korun. Hrozili jí, že pokud tak neučiní, bude s modelkou amen. Vyděšená kamarádka zavolala policii, která zamířila do domova Harte, kde ji zadržela i s Fitzpatrickem. Oba po zadržení svorně tvrdili, že šlo jenom o vtip.

Fiktivní únosce poslal kamarádce drsný vzkaz. „Prohlásil, že její blízká kamarádka Angelica Harte byla unesena a že jí ublíží, pokud nedostane zaplaceno. Řekl, že za každou uplynulou hodinu přijde o jeden prst,“ prohlásil u soudu žalobce Matther Barnes. Modelka i její komplic měli ze svého vtípku pořádné problémy. Nakonec byli odsouzeni.

Fitzpatrick dostal osm měsíců podmíněně s odkladem na dva roky. K tomu musí 200 hodin strávit veřejně prospěšnými pracemi. Modelka Harte dostala sedm měsíců podmíněně s odkladem na dva roky. Oba se podobného humoru již nejspíš nikdy nedopustí, protože teď mají z ostudy kabát. Byla to opravdu sranda, nebo si chtěli pokoutně přivydělat?

Podívejte se, jak se z auta vysvobodila skutečná oběť únosu:

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání