Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dušan (†44) zemřel pár hodin po narozeninách: Byla to vražda, tvrdí kamarádi

Dušan (†44) zemřel pár hodin po narozeninách: Byla to vražda, tvrdí kamarádi.
Dušan (†44) zemřel pár hodin po narozeninách: Byla to vražda, tvrdí kamarádi.  (Autor: Facebook)
Autor: rc - 
24. září 2017
17:54

Veselí v slovenském Dolním Kubíně skončilo obrovskou tragédii. Druhý den po tradičních slavnostech našli u potoka tělo zvukaře a otce dvou dětí Dušana (†44).  Byl snad zavražděn?

V Dolním Kubíně se každý rok v polovině září pořádá tradiční slavnost Oravský jarmark. Ovšem slavnost, která na Hvězdoslavovo náměstí přiláká davy lidí, tento rok skončila obrovskou tragédii. V sobotu ve tři hodiny ráno našli s rozbitou hlavou u potoka tělo zvukaře Dušana. Zemřel jen pár hodin po svých narozeninách. 

„Byl to excelentní zvukař, je to hrozné. Druhý den měl ozvučovat moji akci v Kysucích. Podle mých informací ho někdo napadl, anebo to byla vražda,“ řekl serveru Cas.sk kandidát na žilinského župana Anton Martvoň. „Byl to skvělý otec a kamarád. Bydlel s manželkou a dvěma dětmi v Oravském Podzámku. Jeho syn má šest let a dcerka jedenáct.  Neumím si to vysvětlit, vždy každému pomohl a nikomu neudělal nic zlého. Dvacet minut předtím, než ho našli, hrál se mnou na pódiu, znal jsem ho dlouhá léta,“ řekl jeho kamarád Jozef Kozák.

Nad ránem se mělo strhnout několik bitek. „Možná to od někoho schytal. Nedivila bych se, když na tuto akci přijdou Chlebničané, vždy to skončí bitkou,“ vypověděla barmanka. Co se onoho rána stalo, je zatím obestřeno tajemstvím. Policie však předběžně vyloučila možnost, že byl zavražděn. „Přítomný lékař předběžně cizí zavinění vyloučil. Za účelem zjištění přesné příčiny smrti bude vykonána pitva. Bylo zahájeno trestní stíhání pro přečin usmrcení,“ řekl policejní mluvčí Radko Moravčík.

VIDEO:  Vražda mladíka slovenské národnosti v Atlantě:

Video  Vražda mladíka slovenské národnosti v Atlantě  - Youtube/AtlantaPoliceDepartment
Video se připravuje ...

Limone ( 25. září 2017 04:42 )

 Chlast je metla lidstva a ti rozumnější, chlastaj vodu !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání