Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Milenka vyšetřovatele Nečesaného: K soudu nedorazila, Facebook ale plní selfíčky

Autor: dce - 
23. září 2017
16:51

Na čtvrtečním soudním jednání u případu Lukáše Nečesaného měla vypovídat i velmi důležitá svědkyně. Milenka vyšetřovatele Milana Jušty ale nedorazila. Důvod její absence není znám. Mladá žena se ovšem nebála pochlubit selfie na sociálních sítích.

Lukášovi obviněnému z pokusu o vraždu svitla před časem naděje v podobě Jany T., milenky vyšetřovatele případu. Tvrdila totiž, že jí Milan Jušta prozradil mnohé o případu včetně toho, že si myslí, že Lukáš Nečesaný čin, ze kterého je viněn, neprovedl. Navíc se měl přiznat, že zmanipuloval důkazy.

Jana T. nakonec vše nahlásil a učinila místopřísežné prohlášení. To už se před soudem jednou řešilo. Vrchní soud ale výpověď smetl ze stolu. „Informace, které mohl kpt. Jušta poskytnout, nemusely být pravdivé. Soud připomíná, že k předmětnému rozhovoru mělo údajně dojít v rámci »vytahování se« před milenkou v posteli,“ uvedl soudce Jiří Lněnička.

Případ se ale opět vrátil ke Krajskému soudu a tentokrát i k jinému soudci. Jana T. byla předvolána jako svědkyně na čtvrtek. Dlouho očekávané výpovědi se ale veřejnost nedočkala – žena nedorazila.

Přesto ovšem zvládla zásobit sociální sítě – na Facebook si vyvěsila nové selfie „z výšlapu“, jak sama píše. „Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem život. Pláčeš? I v slzách je síla. Tak jdi a žij,“ píše u fotografie.

Patrně si ale neuvědomuje, že za nepřítomnost u soudu ji může čekat pěkně mastná pokuta! „Pokud svědci neuposlechnou výzvu soudu, hrozí jim sankce do výše až 50 tisíc korun. Pokud tato pokuta nepomůže, tak jim hrozí předvedení,“ uvedl renomovaný advokát Jan Černý.

hurybury ( 16. října 2017 11:33 )

Prachy ty nesmrděj nikdy https://www.lidovky.cz/prali-spinave-penize-firma-necesaneho-zeny-zavratne-zbohatla-uz-v-prvnim-roce -1h6-/zpravy-domov.aspx?c=A150626_161115_ln_domov_hm

giorgino ( 30. září 2017 16:07 )

Tak jsem teď zastřelil jednu holku, její rodiče a malé dítě jsem probodal nožem. Tedy už 270 vražd. Cíl splněn.

giorgino ( 30. září 2017 15:24 )

No vidíš a teď jdu zastřelit další 3 lidi. Do 17 hodin to stihnu. A možná se i pomočím. ;)

giorgino ( 30. září 2017 14:58 )

a víš že jo? a druhou rukou jsem čapl pistoli a zastřelil jsem sousedku. ;)

hurybury ( 29. září 2017 21:08 )

A v tom jses probudil a měl jsi ruku v nočňáku .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání