Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Míša (1,5) skončil s modřinami po celém těle v nemocnici: Policie už ví, co se stalo!

Autor: rc - 
23. září 2017
10:17

S modřinami a podlitinami se ocitl v nemocnici malý Míša (1,5). Roztomilého modrookého chlapečka ze slovenského Dolního Kubína podle jeho babičky týrá nevlastní otec a přítel chlapcovy mámy Jan (25).  Ovšem podle sousedů se k chlapcovi chovala surově i jeho vlastní matka. 

Víc než pohlazení zná malý Míša tvrdé rány. Chlapec musel být dokonce hospitalizován a po návratu z nemocnice domů žije se svou babičkou. Jeho máma ho nechala v jejím opatrovnictví. Případem se již zabývají příslušné úřady. Poté, co lékaři spatřili podlitiny a modřiny na chlapcově těle, kontaktovali policii a sociálku. „Policie v Dolním Kubíně disponuje jedním podnětem, který byl doručený z nemocnice, tento je momentálně předmětem prověřování,“ řekla serveru Pluska.sk žilinská policejní mluvčí Jana Balogová.

Podle chlapcovy babičky Věry Šišovské (54) ho týral jeho nevlastní otec Jan, který žije s chlapcovou mámou Veronikou (20). „Bylo to hrozné, chtěla jsem zasáhnout a zavolat policii, ale sebral mi telefon. Bála jsem se, aby neublížil i mně,“ řekla otřesená žena a dodala, že její dcera na chlapce ruku nevztáhla. „Ona mu neubližovala, jen on. Jí vůbec na malém nezáleží. Nechápu, jak může od dítěte odejít jen tak,“ dodala. Chlapcova máma Veronika to však vidí naprosto jinak. „Zbil ho párkrát, ale ne moc. Je mu to líto a na všechno jsme zapomněli. Jdeme dál, já ho mám stále ráda a od přítele neodejdu, ať se to někomu líbí, nebo ne,“ řekla Veronika.

Ovšem podle sousedů chlapce surově bil nejen přítel Veroniky, ale i sama Veronika. „Dala mu polštář na hlavičku a snažila se ho udusit. O tom ví celá ulice, ale nikdo nic nedělá. Vždyť malému chlapečkovi jde o život, a proto jsem na mladou matku podala trestní oznámení, protože toto jednoduše nestrpím. Co budeme čekat, až se stane zase nějaká zbytečná tragédie?“ řekla sousedka Simona (18) a dodala: „Je nepochopitelné, že úřady a policie nic nedělají. Ten přítel vyhrožoval, že zabije nejdřív malého Míšu, potom jeho mámu Veroniku, babičku a nakonec zabije sám sebe.“

VIDEO: Míšu (1,5) týrá přítel jeho mámy, říká babička.

nika70 ( 23. září 2017 14:46 )

Jenže kdoví, jak chlapečka vychová babička, když je evidentní, co se stalo z její dcery. Prostě socky rodí další socky...

oliiiii3 ( 23. září 2017 13:41 )

Kolik děti trpí,a každý se bojí otevřit hubu, pak to takhle dopadá. Chudinky děti.

mazd ( 23. září 2017 13:24 )

A on ještě není ve vazbě?

oshona ( 23. září 2017 12:41 )

Zase jedna z úchylných, hnusných a zcela bezcitných rodin Ještě by se měli přihlásit do výměny manželek

SABRINA ( 23. září 2017 12:01 )

Zase zrůdy,ještě-že dítě žije,pobila bych je a poblila,matce zašít pindu at si neze*** a jemu uříznout ko...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání