Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhadná smrt mladé chůvy (†21): Ohořelé tělo našli na zahradě expřítelkyně hvězdy Boyzone

Autor: shp - 
22. září 2017
14:56

Vražda krásné mladé chůvy z Francie je zapeklitým případem i pro zkušené kriminalisty. Přesto se jim podařilo z ní obvinit již dva lidi. Vypadá to, že Sophii Lionnet (†21) z Troyes zabila Sabrina Kouider (34), které chůva hlídala děti na předměstí v jižním Londýně. A měla k tomu komplice – vlastního přítele Ouissema Medouniho (40). Kouider je přitom bývalou přítelkyní zakladatele irské skupiny Boyzone Marka Waltona, se kterým má dítě.

Na vraždu se přišlo, když osmiletý syn sousedů spatřil, jak se ze zahrady domu Kouider, který stál v přepočtu 27 milionů korun, line kouř. Myslel si, že sousedé grilují. Jenže když se podíval přes plot, naskytl se mu podivný pohled. Viděl muže, který do ohně házel něco, co vypadalo jako tyče. Jenže ve skutečnosti to byly ostatky Sophie.

I ostatní sousedé pak vypověděli, že dým, který se od sousedů linul, zvláštně páchl. Sophie pracovala jako chůva u Kouider celých 14 měsíců. Starala se o jejího šestiletého syna, kterého má s Waltonem, a o její tříletou dceru, jež porodila dalšímu partnerovi. Podle známých nebyla Sophie v poslední době v práci šťastná a dokonce dvě noci přespala u kamaráda. Toužila po návratu domů.

Přijela se sem naučit angličtinu, ale bylo to pro ni příliš těžké,“ přiznala kamarádka. Co se přesně stalo a proč musela krásná chůva zemřít, není stále jasné. Mark Walton byl jeden ze zakládajících členů skupiny Boyzone, která se po jeho odchodu dočkala celosvětové slávy. Nyní žije v Los Angeles a účastnil se jako porotce dokonce vietnamské verze pěvecké soutěže Pop Idol. 

Česko zasáhla londýnská vražda Zdeňka:

aristo ( 23. září 2017 16:56 )

Sophie je hezka, atraktivni nanny, je hodne podobna Cher za mlada.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání