Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Jiří Kajínek o své lásce: Proč ji oslovuje tak chladně?

Autor: Tomáš Koníček, aba - 
22. září 2017
11:06

Jiřího Kajínka propustili z vězení v květnu na základě prezidentské milosti. Ihned po propuštění se přestěhoval do Brna za svojí partnerkou Magdou G. a vypadá to, že jsou spolu šťastní. Co prozradil Blesku o jejich vztahu?

Láska Jiřího a Magdy trvá už z dob před jeho odsouzením na doživotí za dvojnásobnou nájemnou vraždu. Kajínkova láska ani po verdiktu soudu nevěřila, že je její milý vrah a jezdila za ním do vězení, odkud si i pravidelně volali.

Po propuštění zamířil Kajínek do Brna právě za ní a nejednou je novináři načapali na romantické procházce ruku v ruce, nebo při špitání na lodičce uprostřed opuštěného jezírka.

Magdu vzal Kajínek i do Prahy na svoji autogramiádu, která probíhala ve středu a vzbudila značný zájem. Mnoho fanoušků vytvořilo dlouhou frontu a Kajínkovi dávali k podpisu nejen jeho knihu, ale i fotografie v dnes už legendárním zeleném tílku, ve kterém opustil věznici.

Celou akci bedlivě sledovala i Magda, která si neváhala všechno dokumentovat na svůj mobilní telefon. A právě při této příležitosti ukázala ruku s výrazným prstýnkem.

Jestli šlo o snubní, Kajínek prozradit nechtěl. „Paní doktorka má na ruce někdy i více prstýnků. Používá takové ty decentní věci, spíše brilianty, jemné zlato,“ řekl vyhýbavě Kajínek, který svou lásku Magdu před lidmi oslovuje paní doktorko. Proč tomu tak je, to vysvětlovat nechce. „Ale normálně si samozřejmě tykáme,“ dodal nakonec.

VIDEO: Podívejte se na video z autogramiády Jiřího Kajínka!

nika70 ( 23. září 2017 01:23 )

Se chlubí, že má na paní doktorku ;)

villon ( 22. září 2017 18:10 )

Opravdový chlap se živí čórkama, jo?

villon ( 22. září 2017 18:07 )

I kdybi, tak to stejně byl obyčejnej z..rd co se od patnácti živil zlodějinou. Nekrad jen když seděl v base. Na tom není nic pozityvního.

sores ( 22. září 2017 16:05 )

To mají v jejich věku na sebe šišlat jako 20letý??? Bylo by to i trapné kdyby je někdo slyšel!

anna1234 ( 22. září 2017 14:01 )

.. nějak nevím v čem vidíš vítězství spravedlnosti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání