Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Emma (†2), kterou popálila dětská chůvička: Zemřela v nemocnici!

Autor: lm - 
20. září 2017
12:32

Malá Emmička (†2), která byla vážně popálena při požáru dětské chůvičky, bohužel v nemocnici zraněním podlehla. O život bojovala skoro tři týdny. Z hořícího pokoje ji zachránil její dědeček.

K tragédii došlo v pátek před prvním zářijovým víkendem na slovenské Oravě. Malou Emmu (†2) uložila její maminka po obědě do postýlky a vedle ní umístila dětskou chůvičku připojenou na nabíječku, která měla monitorovat celou místnost. Malá holčička usnula téměř okamžitě poté, co ji maminka uložila. Během čtvrthodiny se ale stalo něco strašného.

Dětská chůvička začala hořet a z podkroví se začal ozývat dětský křik. Dědeček ihned vyrazil vnučce na pomoc a ze zakouřené místnosti ji vytáhl. Emma utrpěla popáleniny druhého a třetího stupně a navíc se nadýchala zplodin, takže ji záchranáři museli napojit na umělou plicní ventilaci. Bohužel toto úterý zraněním v nemocnici podlehla.

Smutnou zprávu potvrdil slovenské TV JOJ starosta Milan Vrábeľ. „Je to tragédie v tom, že mají jediné děťátko a vnouče, o které přišli a zvláště v tom věku, kdy se všichni z těchto dětí těší,“ uvedl s tím, že požár nejspíš zavinil zkrat v nabíječce.

Dědeček již dříve uvedl, že dětská chůvička nebyla žádný „laciný šmejd“ a šlo o vysílačku ze značkového obchodu. Případem se nyní zabývá i policie. „V předmětném případě začal pověřený příslušník policejního sboru trestní stíhání ve věci přečinu ublížení na zdraví. Momentálně probíhají procesní úkony, bližší informace proto není možné v tuto chvíli poskytnout,“ informovala policejní mluvčí Jana Balogová.

 

pokemonka ( 22. září 2017 08:05 )

ty seš korunovanej debil

krasomila ( 21. září 2017 13:09 )

A proč jen máma? Snad má děcko i fotra ne. To se každej sere do střídavé péče, ale když je průser v rodině, tak je špatná a nedbalá jen máma, co?

pokemonka ( 21. září 2017 11:53 )

ako vieš že na tej vysielačke bola aj video kamera ?

kaonkl ( 20. září 2017 19:51 )

Chudák holčička Nicméně .. dokáže mi někdo vysvětlit, k čemu tam tu kameru měli, když neviděli, že se něco děje a neslyšeli nic do doby, kdy malá křičela tak, že to bylo slyšet až ven ???

pajato73 ( 20. září 2017 12:41 )

Emma, at je ti zeme lehka, natrpela jsi se dost! Bobinko sladka...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání