Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

V Olomouci se srazil vlak s náklaďákem: Deset lidí se zranilo

V Olomouci se srazil vlak s náklaďákem: Deset lidí se zranilo. (Ilustrační foto)
V Olomouci se srazil vlak s náklaďákem: Deset lidí se zranilo. (Ilustrační foto)  (Autor: Foto Blesk - David Malík)
Autor: ČTK - 
20. září 2017
06:47

Na železničním přejezdu v Olomouci se dnes brzo ráno srazil vlak s nákladním automobilem. Podle předběžných informací policie se zranilo deset cestujících z vlaku, jejich zranění nemají být vážná.

Auto zřejmě vjelo na přejezd, když svítila světelná signalizace, řekla ČTK policejní mluvčí Tereza Neubauerová. Škoda na vlaku je podle ní prozatím vyčíslena na jeden milion korun.

Na místě jsou záchranáři, vyšetřovatelé i vyprošťovací technika. Železniční provoz mezi Olomoucí a Velkou Bystřicí byl zastaven, místo vlaků mohou cestující využít náhradní autobusovou dopravu, vyplývá z informací na webu Českých drah.

Nehoda se stala okolo 05:00 v místě, kde železniční trať protíná silnici 46. Policie uzavřela silnici z Hodolan na Pavlovičky, řidiči musí místo nehody objíždět přes Jeremenkovu ulici.

1jeliman ( 20. září 2017 07:52 )

Zase jeden trotl, který nerozezná bílou a červenou barvu, přejezd se závorami, 10 zraněných, problémy s dopravou atd. To někdo pořád někam spěchá, ale že pak čeká na policii, než se to vyšetří a to už se pak nespěchá- není kam, max. na hřbitov.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání