Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Muž, kterému Míša říkala „tati“, promluvil o policii: Proč dívku nenašli?

Autor: dce, ČTK - 
19. září 2017
09:30

Tři čtvrtě roku pátrání po Míše Muzikářové nepřineslo žádné výsledky. Třináctiletá dívenka zmizela začátkem ledna a doteď nikdo neví, co se s ní stalo. Nyní policie případ odložila, jejich hlavní podezřelý totiž spáchal před půl rokem sebevraždu. Bývalý přítel Míšiny matky se nyní rozčiluje, že policie vyšetřování zabalila příliš rychle.

Míša ho prý oslovovala „tati“ a on ji podle svých slov vychovával dlouhé roky, co žil s její matkou. Ani po rozchodu mu osud třináctileté Míši ale není lhostejný. Podle Honzy, který si říká Satan, se policie případem dívčina zmizení nezabývala dostatečně.

„Zabalili to už v červnu, teď to jen policie vydala oficiálně. Tři měsíce už ale neudělala nic, aby její zmizení objasnila,“ uvedl Honza.

„Shodli se na tom, že to byl Ota, a tím to pro ně končí,“ prohlásil podle serveru TN.cz. „Nevím, kde ta pravda je, kdo Míšu unesl a kde je, ale nesouhlasím s tím, že to policie zabalila tak rychle.“

Kriminalisté jsou přesvědčeni, že tělo dívky je ukryto na trase z Ústí nad Labem do Plzně. V těchto místech se totiž často pohyboval hlavní podezřelý Otakar S. „Případ jsme odložili proto, že jsme to trestní stíhání zahájit nemohli,“ uvedl náměstek krajského policejního ředitele Zbyněk Dvořák.

Bezprostředně po zmizení dívky policie podezřelého obvinit nemohla. „Spáchal sebevraždu a nám se do té doby nepodařilo nashromáždit dostatek důkazů, abychom ho obvinili,“ uvedl kriminalista Martin Charvát. Po mužově sebevraždě policie našla v jeho autě školní potřeby s dívčinou DNA. 

jedemedal ( 21. září 2017 15:43 )

nejspis to melo jenom tak vypadat ze byla doma tak jako otuv mobil v jeho byte a pritom tam nebyl

sporty- ( 19. září 2017 21:47 )

Koukám že to od rána neopravili .

Paola ( 19. září 2017 20:38 )

No Blesku než vypustíte článek udělejte si pořádek kdo je kdo pokud tímto okurkáčem myslíte Saatana zkutečného Saatana jen urážíte.Tomuto okurkáči Míša ,,tati,, neříkala.

villon ( 19. září 2017 20:36 )

Taky si mislim

villon ( 19. září 2017 20:33 )

Ty popelky to je nějaká sekta amaterskejch detektyvek, co se nuděj na mateřský u TV, ne? Ty bi se mohly rovnou ucházet u funkce ve scotland yardu Web jak noha.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání