Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Otec vzal syna (†5) do Disneylandu, pak ho zabil: Mstil se svojí exmanželce

Autor: aba - 
17. září 2017
22:11

Měla to být jedna z nejkrásnějších dětských vzpomínek. Pro pětiletého chlapce z Ameriky se ale den jeho snů v Disneylandu stal tím posledním. Jeho otec ho zabil, aby se pomstil exmanželce.

22. dubna tohoto roku našel strážník v jižní Pasadeně v USA odstavené auto polité petrolejem. V něm byl muž v bezvědomí, a tak ho strážníci odvezli do nemocnice. Když Aramazd Andressian přišel k sobě, nebyl schopen vysvětlit, jak se v takovém stavu ocitl, proč má auto polité hořlavinou, a co hůř, nevěděl, kde je jeho syn.

Toho si vyzvedl týden před tragickou událostí od své exmanželky. Byl to týden, který mu určil soud, ačkoliv s tím jeho bývalá žena nesouhlasila. Na konec týdne vzal malého Piqa, jak se chlapci, který měl stejné jméno jako jeho otec, přezdívalo, do Disneylandu.

Ten den měl chlapce vrátit matce, ale neukázal se u ní. Ta zalarmovala policii a vyhlásila pátrání. Policie našla jejího bývalého manžela skoro 200 kilometrů od zábavního parku v odstaveném autě a později zjistila, že se předávkoval léky. Aramazd trval na tom, že neví, co se stalo. Prý byl se synem v Disneylandu a pak se probral až v nemocnici.

Mezitím dobrovolníci hledali malého Piqa, všude visely plakáty a jeho maminka se trápila. Policie neměla důvod držet ve vazbě Aramazda, a tak ho pustila. Ten odjel do Las Vegas, kde chodil na koncerty, zápasy v boxu a užíval si života. Oholil si vousy a zesvětlil vlasy, což policii vedlo k podezření, že se pokusí utéct.

Zatkla ho tedy znovu a tentokrát u výslechu Aramazd povolil a prozradil, co se stalo. Udusil svého syna jeho vlastní bundičkou, která se později našla u něj v autě. Tělo pohodil u odlehlého jezera. Motivem byla msta chlapcově matce.

Jeho exmanželka sledovala soudní proces s vrahem svého syna s urnou v náručí. Aramezda odsoudil soud na konci srpna na doživotí s tím, že  zažádat o propuštění může poprvé po 25 letech. "Doufám, že shoří v pekle," vyjádřila se maminka mrtvého chlapce. 

..krakonos500 ( 18. září 2017 12:29 )

A co jeho mateřské pudy?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání