Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Miroslav ubodal Evu (†28) vývrtkou na víno: Vrah žen dostal doživotí

Autor: shp - 
14. září 2017
12:01

Teď snad už nikomu neublíží! Banskobystrický soud poslal Miroslava (51), který ubodal 59 ranami otvírákem na víno svou partnerku Evu (†28) na ubytovně, za mříže na doživotí. Po mladé ženě zůstaly dvě malé dcerky. Nebylo to poprvé, co krutý Slovák vraždil.

Miroslav nebyl na svobodě ani 7 měsíců, když znovu vraždil. Evu škrtil a pak jí zasadil 59 ran vývrtkou na víno. Brutální útok neměla žena šanci přežít. „Takový člověk nemá co běhat po světě, řekla TV JOJ švagrová oběti.

Eva se svým vrahem střetla v ubytovně v Banské Bystrici, kde spolu měli v únoru strávit noc. Miroslav nebyl na svobodě ani rok. Eva přitom věděla, že byl ve vězení za vraždu její jmenovkyně. Evu (†18) uškrtil, když s ním byla těhotná.

Svou další předchozí přítelkyni Zuzanu polil v jejích 18 letech kyselinou, když mu řekla, že se s ním chce rozejít. I to vzal soudce v potaz. Žádný z dosud uložených trestů totiž nevedl k Miroslavově nápravě. Uložil mu proto doživotí.

Soudce se domnívá, že pokud by se vrah dostal na svobodu, svůj hrozný čin by zopakoval. „Klientovi se zdá trest příliš přísný, uvedla obhájkyně Miroslava Diana Messingerová.

yokky ( 22. listopadu 2017 16:45 )

Ja bych mu udelal to same.....vyvrtkou at pozna bolest a jeste ho nalozit do kyseliny,hovado

lepabrena ( 15. září 2017 12:02 )

Je fakt, že trest je příliš přísný pro daňové poplatníky. Jediný vhodný trest je trest smrti.

agfor ( 14. září 2017 14:59 )

Původně to nebyla vývrtka, ale hřebík. To jen její charakter tak hřebík pokroutil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání